fredag 29 april 2011


Hej!

Tack snälla för era gulliga kommentarer, jag och stenarna niger och tackar;) Nu har inte jag burit och hämtat alla stenarna själv, utan jag kom på ett knep hehe. Jag använde mina barn! Japp här är det barnarbete;) Dom fick 1 krona för varje sten......ja jag vet, jag är SMART hihi.

Nu ska jag gå på och jobba kvällen och sen hela helgen, så nu önskar jag er en riktigt härlig helg, valborg m.m
Kram Susanne

torsdag 28 april 2011

Stenprojektet


Hej!

Äntligen har jag varit ledig och tagit mig i kragen och röjt upp här inne. Det var mycket behövligt, så det känns skönt nu när det är klart:)

Jag gick en promenad med mina vovvar så dom fick bada i ån. Jag hade då inte velat bada, fy tusan så kallt det var men dom hoppade så gärna i:)

I dag ska ni få se min stenrabatt. Jag är super nöjd, tycker det är såå fint med sten! En som har väldigt mycket sten i sin trädgård är Raina med bloggen stenlycka om ni inte har varit där så gå in till henne!
Raina har inspirerat mig otroligt mycket! Hon har en helt underbar trädgård och helt fantastiskt hem. Dessutom så fotar hon gudomligt:) Alltså helt värt ett besök!


Klart att lilla Molly måste vara med på bild också;)

Tack för era gulliga kommentarer, blir så glad!

Kram Susanne

onsdag 27 april 2011


Hejsan!

Oj vad trött jag har varit denna veckan. Kan det vara all värme och sol? Kroppen kanske har fått chocken efter vintern?! Man går ju liksom i ide som en björn,hihi.
Nå, vad det än är så älskar man ju detta vädret:)

Jag fortsätter med trista bilder på bara blommor:( Ni får hålla till godo med det;)
Sen blir det en liten titt på mitt stenarbete. Jag ska ta mer bilder i morgon så ska ni få se:)


Nu ska jag göra betalningar, mindre skoj:(

Kram Susanne

tisdag 26 april 2011

Hej!

Nu har jag blivit färdig med min rabatt och med alla stenarna, så i morgon kanske ni får se resultatet.
Måste säga att jag har fått blodad tand och hade gärna fortsatt, men stenarna börjar tryta:( Så jag får väl se vart det bär hän!

Det blir ännu flera bilder på blommor. Jag är bara ute nu och inte händer det något nytt inne. Snarare så förfaller det inomhus, så dammigt, smutsigt, rörigt...bläää. Det blir inte kul att ta tag i det, men det gör jag när det blir sämre väder;)

Kram Susanne

måndag 25 april 2011


Hej hopp!

Då var det jobbet som gällde idag men det går lättare när det är vackert väder och man får lite extra lön ;)

Här händer det grejer i rabatterna nu, det växer så det knakar.

Tulpanerna har slagit ut och är såå vackra.

Jag har vitsippor som är "dubbla", tycker dom är så fina!


Det ända som är trist med detta underbara väder är väl att allt blommar över så fort. Men det blir väl till att köpa sommarblommor och trycka ner i rabatterna, eller har ni något annat förslag?


Barnen har då verkligen haft tur med vädret på sitt påsklov! Efter mycket studs på studsmattan så blev det lite vila i solen:)
Ser MYCKET skönt ut!!!!


Kram Susanne

söndag 24 april 2011


Hejsan!

Vilken påsk med detta väder vi har har!! Underbart:) Här har ätits och ätits......grillats och grillats.....blää nu har jag ätit så det räcker och blir över;) Nu är påsken över för min del, då jag jobbar i morgon och sen rullar det på som vanligt igen.

Jag har krattat hela gräsmattan och bränt axlarna:) Men jag måste säga att jag gillar det...schhh jag vet cancer men älskar solen och svidigt skinn;)

Sen har jag påbörjat ett nytt projekt i trädgården, stenar och stenar har burits. Visar er vid senare tillfälle.

Jag har köpt mig ett par nya skor, sneglat på liknande länge men tycker dom har varit alldeles för dyra för min plånbok. Så hittade jag dessa på skopunkten 249:- passade mig ypperligt!Så lätt att bara hoppa i när man ska ut:)
Sen köpte jag mig en vit ranunkel med när jag köpte mina lavendel på stam.


Nu blir det sängen för min del, slut i kroppen efter all sten och sol.

Ha en skön dag i morgon!

Kram Susanne

torsdag 21 april 2011

Glad Påsk


Hej!

Ännu en varm och solig dag:)
Idag har jag varit iväg en sväng för att handla mat, jag kan säga att jag inte var ensam om det! Hmm tydligen inte bara jag som ska äta gott i påsk;)

Svängde förbi blomaffären också, man vill att det ska blomma nu när solen tittar fram:)
Lavendel på stam för 59:-, det var ett bra pris:)

Nu blir det jobb imorgon för min del. Så nu önskar jag er en riktigt GLAD PÅSK!!!! Hoppas solen kommer skina och ni får äta och dricka gott;)

Kram Susanne

onsdag 20 april 2011


Hej!

Hur har ni det där ute? Har ni fått jord under naglarna? Här är det både jord under naglarna och sår efter rosorna:) Såå härligt!!

I morgon har jag tagit flexledigt för att hitta på något kul med tonåringarna. Dom har ju trots allt påsklov :)
Den äldste har haft fullt upp med att tvätta bilar och vaxat dom, han har fått ihop mycket pengar redan, trots att det är flera dagar kvar på lovet:) Han har det som ett jobb vid sidan om skolan och förhoppningsvis som ett sommarjobb.

Förra helgen var jag och barnen en sväng på loppis, idag ska ni få se vad det blev för fynd;)

En liten spegel, just spegeln är bortplockad men ni får låtsas att det är en;) Sen ännu en glasburk med lock;) har en riktigt stor samling nu hahaha, bara 10 :- så, och jag älskar den!Spegeln och ljusstaken fick sig en omgång färg så här blev det:Spegeln blev svart....
Vackra detaljer:)

Ha en härlig kväll!

Kram Susanne