torsdag 17 april 2014

Glad Påsk!


Kramar Susanne
tisdag 8 april 2014

Ett par bröst i vädret


 Hej!

Idag hade jag äran att få gå på mammografi. Jag tycker faktiskt att det är just en ära. Att kunna få gå och kolla sig och förhoppningsvis inte hitta något eller hitta det i tid är verkligen en förmån!

I vilket fall så var jag på mammografi och hon i kassan sa att jag skulle gå in och klä av mig och så säger dom till när det är din tur. Men behåll du din tröja på så du inte fryser, sa hon.
Jag satt bara någon minut och väntade och plötsligt knackar det på dörren och jag hör ett varsågod. Jag öppnar dörren och tittar fram lite försynt och vad ser jag, en MAN!

Hmm jag säger då det, vilken tur att han var runt 55-60år och såg rätt alldaglig ut. Jag hade ju dött om det var en 35årig, snygg och vältränad kille. Ja ja, och där var då bara vi två och röntgenapparaten....svälj.....och mina bröst.........för honom var det så självklart detta men för mig kändes det rätt knepigt. Han ställde sig bakom och tog ett tag och lyfte upp bröstet och klämde ihop det i apparaten. Sen samma visa på det andra bröstet. Han gick iväg till datorn och kollade om bilderna blev bra och det blev dom inte, ( eller så blev dom det fast han bara ville ta i brösten ännu en gång?)  Hmm alltså ärligt talat varför vill man som man jobba med mammografi? Har han ett väldigt intresse av bröst och att se halvnakna kvinnor eller har han ett behov att få känna på massa olika bröst och utseenden?! Ja vad vet jag?
Fan att jag glömde kolla om han hade ring på fingret, kunde ju varit väldigt avgörande ;-)

Tänk nu vice versa om jag jobbade som röntgentant och skulle kolla hans testiklar. Han skulle stå där halvnaken med hela sitt paket och jag ska greppa hans kulor och pressa in hela pungen i röntgenapparaten...yummi.........................nää usch det hade inte varit något jobb för mig. Men kan undra hur han hade känt det, likadant som jag, eller hade han bröstat upp sig och känt sig manlig och tyckt det var jätte trevligt att få visa hela paketet för mig?!

Detta var min händelserika lediga dag i korthet!

Kram Susanne