torsdag 16 januari 2014

Soffor


 Hej!

Nu var det ett tag sen igen som jag gjorde något inlägg. Men som jag sagt så många gånger förut så är det svårt att få tiden att räcka till. Därför är ju instagram så mycket smidigare. Man bara tar en bild med sin telefon och skriver någon rad om man har lust och sen är det klart. Vill ni följa mig där så tryck här .

Nu är det nytt år och man har lite nya projekt att se fram emot. Jag, eller vi då hade tänkt oss att köpa en nya soffa. Jag hatar våran för den är så ful. Den är i skinn och det är väl väldigt praktiskt med tanke på hundarna som ligger i den, men färgen är hemsk och den är sliten.

Nu tänkte jag be er om tips och hjälp och smak :) Jag vill helst ha en Howard soffa, tycker dom är såååå snygga!!!!

Denna är ju så fin, men nja det skulle inte funka med smutsiga tassar, eller?

 Denna kanske blir bättre då, eller är den för mörk?

Men här då! Här snackar perfekt färg :).....eller?

 Den övriga familjen lutar mer åt en divansoffa och denna är ju inte helt fel den heller, bra färg med, men nja jag vet inte. Vad säger ni?Eller ska jag satsa på skinn igen, det är ju väldigt praktiskt, men nje.......suck inte lätt detta. Snälla ni kan väl ge mig era tips och råd och framförallt eran åsikt :) Eller kanske en helt annan soffa som inte ens är med här.

Alla bilderna på sofforna är från Trademax.se

Ha en riktigt skön helg, själv ska jag jobba ;-)

Kramar Susanne


6 kommentarer:

Rosa i huset i vitt sa...

Jag gillar soffa nr 3
ha en bra helg
kram Rosa

Rosor och ruiner sa...

Kul med ny soffa! Howardsoffor är verkligen snygga! Den tredje soffan ser fin ut! Den och sen sista, den bruna i skinn blev mina favoriter. För det är som du säger, har man hundar i soffan så måste man ju ta med det i beräkningen, och då är ju skinn att föredra...

Vitt hus med svarta knutar sa...

Den första är ju jättesnygg, men som du säger kanske för ljus om man har vovvar. Jag gillar den lite svängda modellen så nummer två kanske inte är så tokig. Men svårt beslut är det, soffor kostar ju en hel del och man ska helst vara nöjd för ett tag framöver. Ha en bra jobbhelg!
Kram,
Regina

Anonym sa...

Jag skulle aldrig vilja vara utan vår soffa med divan. Så himla skönt. Dom andra är jättefin men känns inte som att man slänger ner sig och myser i en sån.
Skinn tycker jag blir lite svettigt ibland och lite kallt ibland.
Det viktigaste du känner dig nöjd.
Ha en skön söndag
Kram
AC

Johanna Stålros sa...

Nä soffor är ingen lätt grej….vill ju ha ljust samtidigt som med djur och barn så är det inte så smidigt, så vi har en svart faktiskt som jag försöker piffa upp med ljusa kuddar;) Ha en fin söndag. Kram Johanna

susanne sa...

Howardsoffa. lite svängd, i den där ljusa grå...mmm...snyggt!/Susanne