onsdag 26 februari 2014

När ljuset kommer.....


 .....kommer automatiskt lusten. Jag vill ändra om, måla, städa, byta gardiner, träna, greja i trädgården, shoppa, ja gud vet allt. Nu har inte vi haft många dagar solsken så här har inte hänt så väldigt mycket men nog känner man att man direkt får lust till att göra en massa.En sak som jag får mindre och mindre lust till är att sitta vid datorn. Därför kommer det inte ofta inlägg här från mig. Jag känner att när jag behöver kolla något så använder jag min mobil istället för att starta upp datorn. Betydligt smidigare och så är det med Instagram med, betydligt smidigare en bloggen. Nu är det ju ingen som tvingar mig att ha kvar bloggen men samtidigt har jag svårt att lägga ner den. Det jag försöker säga är att , vill ni se och höra mig oftare så följ mig på Instagram HÄR. Annars så kommer det ett litet inlägg då och då här.

Kramar Susanne

2 kommentarer:

Änglarum sa...

Hej! ja många har gått över mer o mer till Instagram!jag är nog på båda än så länge :))) fina bilder du visar Susanne <3 ha det gott vi ses på det ena eller andra stället :0 kram Jessica

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jag finns bara på bloggen, har varken Instagram eller Facebook...så jag får väl snällt vänta på nästa inlägg;-) Visst är det härligt den här tiden när ljuset återvänder, det sätter fart på inspirationen.
Kram,
Regina