tisdag 8 april 2014

Ett par bröst i vädret


 Hej!

Idag hade jag äran att få gå på mammografi. Jag tycker faktiskt att det är just en ära. Att kunna få gå och kolla sig och förhoppningsvis inte hitta något eller hitta det i tid är verkligen en förmån!

I vilket fall så var jag på mammografi och hon i kassan sa att jag skulle gå in och klä av mig och så säger dom till när det är din tur. Men behåll du din tröja på så du inte fryser, sa hon.
Jag satt bara någon minut och väntade och plötsligt knackar det på dörren och jag hör ett varsågod. Jag öppnar dörren och tittar fram lite försynt och vad ser jag, en MAN!

Hmm jag säger då det, vilken tur att han var runt 55-60år och såg rätt alldaglig ut. Jag hade ju dött om det var en 35årig, snygg och vältränad kille. Ja ja, och där var då bara vi två och röntgenapparaten....svälj.....och mina bröst.........för honom var det så självklart detta men för mig kändes det rätt knepigt. Han ställde sig bakom och tog ett tag och lyfte upp bröstet och klämde ihop det i apparaten. Sen samma visa på det andra bröstet. Han gick iväg till datorn och kollade om bilderna blev bra och det blev dom inte, ( eller så blev dom det fast han bara ville ta i brösten ännu en gång?)  Hmm alltså ärligt talat varför vill man som man jobba med mammografi? Har han ett väldigt intresse av bröst och att se halvnakna kvinnor eller har han ett behov att få känna på massa olika bröst och utseenden?! Ja vad vet jag?
Fan att jag glömde kolla om han hade ring på fingret, kunde ju varit väldigt avgörande ;-)

Tänk nu vice versa om jag jobbade som röntgentant och skulle kolla hans testiklar. Han skulle stå där halvnaken med hela sitt paket och jag ska greppa hans kulor och pressa in hela pungen i röntgenapparaten...yummi.........................nää usch det hade inte varit något jobb för mig. Men kan undra hur han hade känt det, likadant som jag, eller hade han bröstat upp sig och känt sig manlig och tyckt det var jätte trevligt att få visa hela paketet för mig?!

Detta var min händelserika lediga dag i korthet!

Kram Susanne
11 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm, detta tål att tänka på...
Ha en bra kväll!
Kram Birgitta

Huset bakom lindarna sa...

Jag har råkat ut för precis samma sak att det var en man som skötte mammografitagningen, dock fanns en kvinna vid datorn. Jag kände mej tämligen paff och obekväm i det hela.
Men vad gör man!!! Jag har tänkt på att egentligen skulle man ha protesterat, eller i alla fall sagt något. Senaste gången jag var på undersökning var det en kvinna som skötte apparaten, det borde det alltid vara.
Kram/Finas mammis

Anneli sa...

Japp, när jag mammograferade mig i Februari råkade jag ut för samme man! Det måste det ha varit, stämmer exakt med din beskrivning.
Konstig känsla var det verkligen.
Kändes inte riktigt bra..............Kan tänka mig att de ännu äldre damerna än vi blir uppskrämda.

Jaja, det är himla bra att man blir kallad, annars kanske det inte hade blivit av.............

Kramar Anneli

Rosa i huset i vitt sa...

Har inte hänt här men man vet ju aldrig.
kram Rosa

Fröken Tindra sa...

Öööh, nu vill jag ju inte gå på mammografi längre!! En karl?!! Jag som alltid undrat varför de vill bli gynekologer... Nu finns de alltså som "mammografister" också?? Njae... Ser att Annelis skriver ovan om samma man. Beskrivningen stämmer exakt. Gjorde han alltså om hennes bilder också? Gör han om ALLAs bilder tänker jag genast då. Nej, fy 17!! Vet jag inte om jag hade ställt upp på. Faktiskt. Men man kommer väl av sig...
Stor kram till dig som klarade detta!

Gunillasljusglimtar sa...

Åh...skrattar lite åt din historia..härlig humor du har! ja det var ju liite ovanligt och konstigt med en man just DÄR! Visst är det en förmån att få göra detta,är också såå tacksam för att det finns! Ha en go dag otack så mycket för titten! Kram Gunilla

Änglarna finns sa...

Jag har också haft en man, vid ett tillfälle. Men jag tänkte inte på hans yrkesval, utan tänkt ist...Tänk så många bröst han träffar varje dag!
Det jag ist reagerar på, är att man numera på vissa avdelningar blandar kvinnor och män...det gillar Inte jag!

Ha en fortsatt mysig dag!
Kram Annika

Hanna sa...

Jag tror inte att jag hade tänkt så mycket på det. Men förstår ändå att det kan kännas konstigt.
Ha en fin helg
Hanna

Härliga Livet sa...

Haha, jag dör av skratt på din beskrivning.......
Ja lite snopet måste det nog va när det är en man där......
Kram och ha en mysig helg.

Källeboda lantliv sa...

Ja märkligt jobb för en Karl .. Hm! Undrar hur han ser på sin kvinnas bröst ?? Om han nu har en .. Vardagsmat ?? Hi hi .. Ja tänk tvärtom ...
Gynekolog är väl också knepigt !
Trevlig helg ! Kram

rasheed sa...


شركة تسليك مجاري الكويت

شركة تنظيف الكويت
شحن من الكويت لمصر
فني كهربائي منازل الكويت حولي الفروانية المنطقة العاشرة

شراء اثاث مستعمل الكويت شركة شراء الاثاث المستعمل بالكويت
شركة شحن من الكويت لمصر ارخص شحن من الكويت الى مصر