torsdag 16 augusti 2012

Tillbaks


 Heeeeejsan!

Nu är jag tillbaks igen. Semestern är slut och jag ska börja med att jobba helgen, hur tänkte jag då? Ja det kan man undra ;)
Det har varit fantastiskt skönt med semester, tyvärr har ju inte vädret varit bra mer en när vi var nere i Skåne under några dagar. Jag ska visa er bilder senare. Annars har vi:

Målat färdigt huset och det känns väldigt skönt, trodde ju aldrig det skulle bli färdigt när det bara regna dag efter dag. Dessutom lyckades jag ramla ner från stegen...hrm....som tur var så klarade jag mig bra med bara blåmärken och en bula:) 

Sen har hundarna haft magsjuka alla tre och det slutade med att storpudeln blev gör dålig och fick kramper och feber. Så det blev bara till att åka till blå stjärnan :( Där gick då resten av semesterpengarna, kostade över 8000 kr. Så nu går jag här och väntar på att försäkringspengarna ska komma för har ju inga pengar alls kvar :(

Sen har jag hjälpt min anhörig rätt mycket, då han har varit mycket sjuk och dålig och därför har jag inte velat åkt någon längre stans.

Trots det regniga vädret så har jag badat..... faktiskt 7 gånger :) Inte illa! Fast jag kan inte påstå att det var en njutning, så kallt;)

Ja det var väl typ vad som har hänt dessa fyra veckor. Lät ju kanske inte så positiv semester men jag har haft det skönt!

Mina pelargoner i köksfönstret har verkligen blommat fint. Trots att dom var så små och taniga när jag väckte dom i våras.
Nu är min dotter i Turkiet med en kompis och hennes mamma. Jag är sååå avis men jag får väl åka en annan gång;) Usch och fy vad jobbigt det var när jag kramade henne hej då. Hon är ju bara 14 år......ja jag är en hönsmamma;)
I alla fall så kommer hon hem på söndag och jag längtar som tusan! Då kommer hon så brun och fin så därför har jag solat som tusan här hemma dessa dagar för att reta henne ;) Nanan na na

Nu ska jag försöka att få min son i ordning, han börjar skolan i morgon och det kommer inte bli lätt. Det är mycket fula vanor man har fått under lovet;)) 

Ha det bäst!

Kram Susanne

11 kommentarer:

Hanna sa...

Här har vi tyvärr inte heller haft det allra bästa vädret, även om jag badat väldigt mycket. Där spelar inte vädret så stor roll för miog, jag bara älskar det.
kram
HAnna

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det har ju varit lite si och så med vädret, det känns ju sådär att det blev så underbart väder nu...

Så skönt att höra att du är nöjd med din semester även om den kanske inte blivit som du tänkt från början...Vad skoj att få hem dottern från Turkiet, hon har nog mycket spännande att berätta.

Önskar dig en skön avslutning på semestern och på veckan!
Kram,
Regina

Rosor och ruiner sa...

Hela 7 ggr i vattnet, det var inte illa om det nu var så regnigt! Vi vann ju solligan, men ändå har jag bara badat en gång...
Tråkigheter har du haft, men du verkar ändå nöjd med din semester - skönt! Och vilka fina pelargoner du kan njuta av!

Änglarum sa...

Hej! usch vad fort semestern gått!! börjar på Måndag,men har ågren redan.så skönt att ni fått huset målat trots regnet som envist öst ner.ha det så gott o välkommen tbx ;=)kram Jessica

Anonym sa...

Välkommen tillbaka efter din semester. Synd att börja på en helg, men nu har du ju haft helg i flera veckor.
Kram
AC

Änglarna finns sa...

Godmorgon!
Ja känns nästan som, sommaren som aldrig kom...varit mest regn tycker jag!
Så tråkigt med hundarna!! Tänk att det skall vara såå dyrt..phu!!
Kan förstå..både att du är avis..på dottern..hi hi..men framför allt att du längtar!!!

Önskar dej en underbar dag!!
Kram Annika

Härliga Livet sa...

Heej!
Kul att du är tillbaka. Ja jag är inte heller någon flitig bloggare just nu. Blir säkert bättre när allt rullar som vanligt igen.
Det har verkligen hänt saker hos dig. Trist med hundarna och ingen rolig utgift.
Hoppas vi får lite värme och sol till innan hösten drar in.
Ha nu en skön helg.
Kram Pernilla

Photo by Maria sa...

Vad tråkigt med hundarna =( Ja det är dyrt att ta dem till veterinären men vad skall man göra..

Jag har med planerat semestern lite dåligt då jag kommer att starta med 6 arbetsdagar den veckan jag börjar, men jag har en veckas semester kvar först =)

Ha nu en fin fredag..

Kram Mia

Anneli sa...

Undrade när du skulle återvända.
Du verkar ju haft en skön semester trots att det inte riktigt blev som det var tänkt.

Så dyrt med sjukvård för djur?

Kul att din dotter kommer hem i helgen förstår att du längtat.

Kram Anneli

Rosa i huset i vitt sa...

Har inte varit nåt enastående väder här heller.
Tråkigt med magsjukan.
önskar dig en trevlig helg
kram Rosa

Anonym sa...

Välkommen tillbaka från semestern, även om vädret inte har varit så bra så är det skönt med ledighet. Hoppas att dina hundar är bra nu.
Kram Birgitta