torsdag 4 oktober 2012


 Heej!

Äntligen har jag fått lite tid över så jag kan sätta ner rumpan vid datorn:) Det är märkligt hur det rullar på just nu, jobb och aktiviteter, handling och möten m.m Veckorna bara går fortare och fortare just nu känns det som. Någon sa till mig idag, att det är fredag i morgon, IGEN! Veckan började ju precis??!!

Någon som missat att det är kanelbullens dag idag? Jag hade lätt klarat mig utan en bulle just idag men med gottegrisar till barn så blev det såklart bullar;) Dessutom inte bara en hahaha, får ju passa på när det finns gott om dom;)Nu ska jag sitta här med min bullmage och kika in till er och se vad ni har hittat på.

Kram Susanne

10 kommentarer:

Källeboda lantliv sa...

bullar smaskens ! klart man ska ha det på kanelbullens dag ! här har också slickit ner en å annan bulle ..gott!ja vart tar veckorna vägen ? kram jeanette

Rosor och ruiner sa...

Ja, tiden rusar verkligen på... Snart har vi bergis jul också, med lussebullar ;)

bakom berget sa...

Inte en enda kanelbulle har jag ätit. Jag hade inga hemma och jästen kom grannen och lånade, så det gick ju inte att baka heller.
Men va sjutton....jag bakade ju en pärontoscapaj igår och så länge det finns kvar av den, så goffar jag i mig minsann....Fniss. Ja men man måste ju gotta sig ibland.
Dina bullar ser jättesmarriga ut.

Ha en fin fredag i morgon!

Kram Åsa.

Rapport till Vänfors sa...

Ja herregud så snabbt det går. Blir förskräckt ibland. Kanelbullens dag har jag nog inte riktigt fattat. Den kan man väl ha varje dag;)
Kram Annika

Änglarum sa...

Nä här bidde det ingen kanelbulle..men det blev äppelkaka i stället! ja du veckorna rusar fram.här blir det jobb hela helgen!önskar dig en fin helg ♥ kramiz Jessica

Rosa i huset i vitt sa...

Hade bullfika med mina barn igår
ha en trevlig helg
kram Rosa

Torpliv sa...

Så gott det ser ut! Ska det vara fika, ska det vara kanelbullar, tycker jag! Missade tyvärr att äta en i torsdags, kanske kan få äta två nu i helgen istället.. =)
Må så gott!
Kram Petra

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Tittar in och önskar dig en fantastisk helg, kram Maria

STENLYCKA sa...

Önskar dig en superduper helg!
Njut oavsett om det regnar eller ej!
Stora Kramen från mig!
Raina

Trädgårds/Hage-intresserad sa...

Så fina de blev! Ha en fin dag!