onsdag 14 november 2012


 Hejsan!

Nu är jag precis hemkommen från träningen och nyduschad. Skönt! Det känns bra att träna när man känner sig bekymrad och olustig. Man får lite adrenalin och positivare tankar och allmänt nöjd med sig själv!

Jag kommer fortsätta att göra inlägg när jag orkar och hinner, så även med besökandet hos er. Då pappa mår sådär och jag är hos honom ofta så varken hinner jag eller har någon inspiration.

 Kram Susanne

11 kommentarer:

Nyanser av vitt sa...

Tack vännen. Vad tråkigt att höra att din pappa är dålig. Du är duktig som tränar. Sköt om dig
Kram Agneta

Blockethuset sa...

Vackra bilder du ger oss...
Kram
Carina

STENLYCKA sa...

Hejsan!
Känns så längesedan jag tittade in till din fina blogg men nu skall jag ta igen missade inlägg, passar bra eftersom jag håller på att kurera mig med piller och varma drycker för att snabbt som bra den få Teneriffa-bacillerna att lämna min kropp.
Ha det gott kära vän!
Raina

Änglarna finns sa...

Var rädd om dej vännen..och gör bara det du vill och orkar med!
Önskar dej en skön dag!
Kram Annika

Källeboda lantliv sa...

håller med om att träning ger bästa energin på alla sätt ! man måste tanka sin energi någonstans ...tråkigt med din pappa ..hoppas han kryar på sig ...bra att du finns där ...kram jeanette

Rosa i huset i vitt sa...

Hej ..skriv när du vill och känner för det
Ta hand om dig .
Kram Till din pappa och dig
Rosa

Anonym sa...

Skönt att du får lite energi av att träna.
Tråkigt med din pappa.
Så fina torkade blommor.
Kram
AC

Rapport till Vänfors sa...

Ta det lugn...vi finns kvar:)
Kram Annika

Hanna sa...

vackra rosor.
Ha en fin kväll!
Kram
Hanna

Torpliv sa...

Duktig du är som tränar, visst mår man så mycket bättre då, och det gör gott för humöret. Snart dags för mig att köpa nytt kort och funderar på att byta ställe. Vi har ju några att välja på i stan, det är ju bra! =)
Ha en fin söndag!
Kram Petra

Nina sa...

Det gäller att prioritera i livet. Vad som ligger i ditt hjärta närmast. Din pappa behöver dig och det tar så mycket energi. Du känner oro innom dig - vem skulle inte känne det. Ta vara på dig och du gör redan allt du kan. Närhet och Kärlek är det mäktigaste helande ord i världen. Ingen läkarkonst kan mätas med det!

Kram