måndag 22 april 2013

Ett livstecken


 Hejsan!

Oj vad jag har varit osynlig länge nu. Här har hänt mycket sen sist, jag har ju börjat med lchf och det är en fantastisk bra diet, passar mig som tusan. Är så lätt att låta bli godsaker tack vare att man får äta en massa fett :)
Jag har hållt på i tre veckor nu och ska in i min fjärde vecka i morgon ( haha låter som jag var gravid). Dock har jag inte gått ner mycket, utan står kvar på -2 kg och dom gick jag ner på första veckan :( Någon som har nåt bra tips ?????? 

Sen har jag varit iväg i Ullared och shoppat lite. Men gud så MYCKET folk det var. Jag har aldrig varit där på en lördag innan och jag kommer aldrig åka dit på en lördag någon mer gång ;)

Jag har gjort lite fint i mina urnor, köpte även dessa fågelholkar, så söta!


 Nu i helgen har jag hjälpt min pappa att flytta till en annan lägenhet. Det är på samma boende men på marknivå. Blir toppen då han kan rulla ut själv och sätta sig på sin uteplats och jag kan komma och hälsa på honom och ha hundarna med. Igår flyttstädade jag hans gamla lägenhet, den är inte så stor men det tog 4 timmar att gå igenom precis allt.

Denna gardinen köpte jag på Gekås, så nöjd.Något jag har börjat med den sista tiden med är att rida :) Jag rider ca en gång i veckan på en Islandshäst. Jag red mycket som ung men sen har det legat nere men nu är jag såld på nytt :) Dessutom så rider vi i skogen och på grusvägar, det är ju sååå mysigt nu på våren!

Jag vet inte riktigt hur det blir med bloggen just nu.......tiden räcker inte till och lusten infinner sig inte riktigt. Just nu känns det som jag bara vill njuta av våren och sommaren och leva livet ;) Jag tycker ju att blogga är hur kul som helst men kanske lägger ner ett tag.......ja, jag får se hur det blir ;)

Ha det bäst alla goa bloggvänner och alla som läser min lilla blogg!!!

Kram Susanne

P.s Bara för man skriver att man kanske gör ett uppehåll så blir det kanske inte alls så D.s

7 kommentarer:

blockethuset sa...

Härligt att höra att du lever...har tänkt på dig. Känn ingen press, gör som du vill. Vi finns här när du känner för det!
Kram till dig
C

Britta sa...

Spännande med lchf..... har nog ätit så i 1 år och jag mår toppen. Alla problem med min mage har försvunnit, jag är piggare och har dessutom gått ner 20 kg. Tycker att kosten är toppen!
// Britta

Anonym sa...

Så fint du har gjort både ute och inne.
Kram Birgitta

Anonym sa...

Kul med ett inlägg. Jag tror på att äta lite mindre, hoppa över sötsaker, chips, fikabröd och läsk. Sen att röra på sig är inte helt fel.
Jättefint du fixat.
Gör ett inlägg när du hinner, jag håller med, det är svårt att hinna med, så mycket som ska göras.
Kram
AC

Rosa i huset i vitt sa...

snygg gardin... min dotter äter lchf ..började i janurai tror jag och har gått ner 16kg..det gick väldigt sakta och trögt i början ..hon tänkte ge upp men sen vände det
hoppas det går bra ..jag har börjat lite smått med det också.

kram Rosa

Änglarum sa...

Hej! så fina planteringar hos dig! ja det här med bloggen blir nog lite si o så nu denna årstiden!men som du avslutade med..man vet aldrig :) ha det så gott! kram Jessica

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

En liten hälsning från hörnan till dig. Nu har jag kommit igång med bloggen igen efter en tids eftertanke.
Må så gott kram från Maria ♥