söndag 25 januari 2015

Före och efter sovrum


Hej!

Hösten har varit rätt tuff med målning och tapetsering i vårt nya hus. Men oj så roligt! Vi har nu bott här i 5 månader och allt känns så bra, vi trivs och vi har så mycket planer både invändigt och utvändig. Väldigt roligt att planera och forma huset och trädgården som vi vill.

Vårt sovrum var bland det första som vi fick färdigt, så det blir det första som ni får se med. Förebilden är dock väldigt dålig då den är kopierad från mäklaren. Men ni ser nog lite hur det såg ut :)

Före


Efter
Vi är väldigt nöjda med förvandlingen. Nu får vi hoppas att det inte dröjer så länge innan jag visar nästa rum ;)

Kramar Susanne

7 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Oj oj oj vilken förvandling!!! Guud så fint NU! Det må jag säga att ni ska vara stolta över,heja på:) Kram Gunilla

Torpliv sa...

Men, så fint ni har i sovrummet! Det ser verkligen fantastiskt mysigt ut. Och vilken otrolig skillnad jämfört med tidigare! Gillar verkligen panelen, och så mycket mer den kommer till sin rätt när det blev fin tapet och vackra saker omkring, väldigt fint!
Kram Petra

Vitt hus med svarta knutar sa...

Halloj!
Vad glad jag blev när jag såg att jag fått en kommentar från dig! Och vad roligt att ni trivs i ert nya hus. Vilken skillnad det blev i sovrummet, så fint och romantiskt. Den nya tapeten är jättefin och du har verkligen inrett rummet stämningsfullt.
Kram,
Regina

Anonym sa...

Härligt att läsa ett inlägg från dig, har funderat på vart du har tagit vägen. Men misstänkte att ni har haft fullt upp. Vilket underbart sovrum ni har åstadkommit, väntar med spänning på resten.
Kram Birgitta

STENLYCKA sa...

Kram på dig kära bloggvän!
Vilket underbart vackert sovrum du har skapat. Där sover ni gott.
Ha det bra!
Raina

Anonym sa...

Hej! Tycker att det ser väldigt trevligt ut:-) Lycka till i fortsättningen. Mvh Lenita

Änglarum sa...

Hej Susanne! vilken förvandling!! kan tänka mig att ni har mer än fullt upp..nu väntar man med spänning på nästa rum visning :)kram Jessica