torsdag 12 februari 2015

Före och efter matrum

Hej!

Idag blir det till att visa er ett rum som vi inte riktigt har bestämt oss ännu för vad vi ska göra med. Nu är det ett matrum. Tankarna finns på att öppna upp till köket och få ett betydligt större kök, men tankarna har även gått att öppna upp till tvrummet och då få matsalen i ett. Som väl är, är det ju ingen brådska utan vi bor in oss och känner efter ordentligt.

Så här såg det ut före. Tyvärr så ser man inte så mycket av rummet egentligen, men lite roligt att visa det jag har ändå. Garderoberna tog vi bort då rummet inte är stort och det passade inte alls in med dom här.

Före

 

Efter

 
 Nu håller vi på att ta bort delar av den heltäckningsmattan som ligger i trappan och målar vitt där. Dock får vi spara mattan på själva stegen ett tag till,då våran gamla vovve har lätt för att halka. Men det gör så mycket att bara få bort kanterna och måla vitt där istället. Ljust och fint blir det.

Ha en skön kväll!

Kramar Susanne

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ser väldigt fint ut, så mycket jobb ni har lagt ner.
Kram Birgitta

Stolpås Gård sa...

Vilken spännande om än jobbig tid att renovera ert nya och så mysiga hus...
Så fint ni gör och vilken skillnad!!! Huset verkar ligga alldeles underbart vackert. Skönt att hitta sitt nya paradis trots tidspress och renovering.
Fortsatt stort lycka till!
Kram Sussi på Stolpås

Torpliv sa...

Men, så fint ni har, du måste vara supernöjd med resultatet! Det blev verkligen skillnad med ny färg på väggarna och skänken istället för garderoberna, väldigt snyggt!
Lycka till med trappan, gissar att det blir toppenbra det också!
Kram Petra