söndag 15 augusti 2010


Hej!

Då var den sista dagen kommen på min semester, känns delat, både bra och dåligt! Det värsta denna veckan som kommer är nog att ställa om kroppen, jag har helt fel tider inställda nu:)

Jag lovade er att jag skulle visa vad jag köpte när jag var i Lidköping. Jo ni förstår den stod bara där och ropade Susanne, Susanne ta med mig hem till dig!!

Kan man motstå sånt??? Nä, precis, var ju gjord för mig. Sen att det var halva priset på den gjorde ju inte så mycket :)
Nå vad tyckte ni???
Är väl helt ok att ha tänd nu när hösten och mörkret kommer ? Kul också att ha ett litet minne från Lidköping:)

Annars har jag städat idag, verkligen kul.........nja inte direkt, men väldigt behövligt. Jag brukar inte damma något vidare under sommaren, prioriterar ute livet istället.
Här var dammigt...... sen har jag även haft en hund som har löpt, så det blev en hel del tvätt av kuddar och mattor.

För att göra ett litet break i städningen så målade jag en hylla med. Jag ska nämligen flytta mitt pyssel en våning upp. Tänkte att denna hylla kan vara bra att ha saker i.
Ni får se sen när resultatet är färdigt.

Så spännande ser det ut *S*

Ha nu en underbar kväll!

Kram Susanne

7 kommentarer:

Lauras gård sa...

Roligt att hitta något fint och dessutom till ett bra pris! Poolen har barnen använt jätte mycket i sommar! Tidigare hade vi en med uppblåsbara sidor, men den här är mycket bättre och lättare att göra ren. Kram Stina

STENLYCKA sa...

Nej men vilken vacker ljusstake du hittade. Vad hette affären som du hittade den i?
Ha det gott på nya veckan!
Kram Raina

STENLYCKA sa...

Vet precis var du var.
Kram Raina

LenaS sa...

Åh vilken tur med ljusstaken fats jag ska inte klaga jag, köpte en innan jul i höstas och hade sen lyckan att vinna en till ;o)
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Anneli sa...

Hejsan.

Snygg ljusstake!!!
Inte gjorde det saken sämre att den var nersänkt i priset heller.

Visst är det mysigt nu när man kan börja tända lite ljus på kvällarna igen?
Älskar Augustis mörka varma kvällar.

Ha en skön dag,
Kram Anneli

Lilla Lycksta sa...

Jättefin ljusstake! Visst passar den nu när det börjar bli lite mörkare ute. Vad fin hyllan blev ska bli spännande att se. Ja du nu är vi tillbaka i vardagen igen. Ha det gott! Tack för din gulliga kommentar hos mig.

Kramen Camilla

Malin sa...

Hej!

Så roligt med nytt att tända i höst mörkret! Letar också efter något roligt att ha i köket, inte en "vanlig" lampa. Hyllan ser ut att bli jätte fin, ska bli kul att se färdigt resultat =)

Kram Malin