onsdag 26 januari 2011

Hej hopp!

Nu hoppar jag in här en snabbis, ska strax iväg på träning. Blir mycket styrka idag:) Gött att få svettas riktigt;)
Jag var hos farbror doktorn idag med mitt öga. Men all sannolikhet så är det migrän jag har. Jag har inte ont i huvudet men man kan visst få sånt med synen ändå. Han tyckte att vi skulle se vad som händer fram igenom, antingen kvarstår det som det är, eller går bort eller i värsta fall blir "riktig" migrän. Troligtvis kommer det från min nacke, då jag är väldigt spänd där.

Jag har nu gjort lite eucalyptus kransar, kul pyssel.

Sen har min diskmaskin blivit installerad:))) Det är rätt lustigt, när den gick sönder så var det SÅ jobbigt. Men när man nu diskat för hand nästan en vecka så är det helt OK. Kan man bli trött på sig själv eller? JAPP det kan man;)

Nä mina vänner, om jag inte får en "migrän attack" efter träningen så tittar jag in till er då. Nu kallar gympakläderna på mig:)

Kram Susanne

10 kommentarer:

sylvia sa...

hei,
flink du er som trener,
nydelig blogg du har,
fine bilder,
ønsker deg en hyggelig kveld,'
klem fra sylvia

Jenny sa...

Hej Susanne!
Vad duktig är som tränar, önskar jag kunde få tummen ur någongång;)

Usch, det låter inte kul med migrän..

Sköt om dig!

Kraam Jenny

Uttan sa...

Å tränar det gör Jag inte men har gått runt kvarteret ändå i dag.
Hoppas träningen går bra och ingen migrän.
Jag fick diskmaskin för två år sedan före det diskade jag för hand. Och då var Vi fler i familjen nu är Vi bara två. Men om Jag vetat bättre tänker efter nu...jag diskade ju jämt.

Kram!

hemma hos lilla mej sa...

Vad duktig du är som tränar och håller igång.Hoppas att träningen går bra och ingen migrän-Vad skönt att du har fått din diskmaskin.Ha en skön kväll Varm kram Rita ♥

Källeboda lantliv sa...

vad duktig du är som ska träna ...snart dags för mig med ..bara ett par dagars vila till...sedan så får jag träna..Ja att ha migrän har man ju erfarenhet av ...men trösta dig att det blir bättre och bättre...ibland kommer man in i en karusell bara ...vilka fina kransar du gjort ..mysigt ! kram jeanette.kallebodalantliv

Lilla Lycksta sa...

Hej Vännen!
Så fin krans du gjort och det luktar ju så gott! Tråkigt med migrän, har haft det av och till sedan jag var barn. Hoppas verkligen att du slipper det. Ha en fin onsdag hoppas du tar det lugnt med träningen om du har lätt för att få huvudvärk.

Kram Camilla

Ett Vitare Hem sa...

Migän är inte kul hoppas det försvinner och inte blir värre, kransen är jättefin!
Ha en finfin dag!
Kram/Lena

Vild-rosen sa...

Vilken fin krans du gjort. Hoppas nu att inte migränen blir värre utan att du slipper besväras av den.
Kram Susanne

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så duktig du ör som håller på och tränar och står i... Det borde jag också göra. Jag ska börja ikväll :) I alla fall med lite motion :)
Läste också om ditt flimmer i ögonen... Sånt har jag också haft, och har ibland. En läkare har sagt att det kallas ögonmigrän. Du ka ju googla på det så kan du läsa om det. Det stämmer iaf med precis hur jag får ibland.
Kram
Marie

Nyanser av vitt sa...

Hej Vännen
Vad duktig du är med träningen
Ha en mysig helg
Kram Agneta