torsdag 20 januari 2011


Hej!

Tack för era kommentarer om min träning, ni är så gulliga:) Jag har MYCKET svårt att gå i trappan idag, träningsvärken är enorm;)
Träningen igår var stationsgympa, alltså massa olika stationer med styrkeövningar. Det var hantlar och gummiband som användes, ett riktigt roligt pass.
När jag kom hem från jobbet så gick jag en rask promenad med pudeln, det var så härligt väder idag ju.
Varje dag ska det ske något som gör att man förbränner, 2 dagar i veckan gympa, 1 dag spinning och resten av veckan promenader.

Vad det gäller maten så äter jag tallriksmodellen, oftast bara en sallad som lunch. Inget sött och inget gott till kaffet. Ska bara unna mig något gott på lördagar, nu på lördag ska det bli en semla:)

Har ni tips och idèer ang. träning och mat så får ni gärna dela med er. Nog om det;)

Igår så gick vår diskmaskin sönder:( Suck....fick köpt en ny idag men det gick inte att koppla in den. Så nu har jag diskat och diskat, vi är ju trots allt 6 personer...... det tog bara 50 minuter att diska och torka:( Så nu har vi det mysigt här;) Så här har vi det, fast just nu inte massa disk;)

Mysigt?! Nää inte så, det värsta är väl att det inte lär komma någon i morgon och installera den nya, är jag rädd:(
Ja jag vet väldigt stora problem;) Men är man bortskämd så är man.

Ha nu en riktigt skön kväll och i morgon är det FREDAG!!!!

Kram Susanne

12 kommentarer:

LjuvligtLantligt sa...

Jo man blir så snabbt bortskämd med alla dessa maskiner..hade vår tvättmaskin gått sönder så hade jag dött på fläcken! :)
Hoppas hoppas det ordnar sig för er innan helgen!!
Så duktig du är på att träna o äta bra...
Kram Git

Hverdagslivet sa...

Hei på deg!
Så dumt at vaskemaskinen gikk i stykker, et av våre mødres viktigste hjelpemiddel!! Trening har jeg ikke så mye forstand på. Går lange turer med vovsene hver dag og føler ikke for så mye mer enn det tjihi.
Du spurte meg hva krill olje er. Viss du trykker på overskriften til innlegget mitt i dag, kommer du direkte inn på siden til "Superbra Krill", det er den jeg bruker. Den inneholder også omega 3. Krill er jo det som hvaler lever av, de er så små at vi kan nesten ikke se det med det blotte øye. Bare tenk på at en stor hval lever av krill, hvaler er jo kjempestor pattedyr som lever i en manns alder. Så viss krill gjør godt for hvaler, må den gjøre underverk for oss små mennesker:)) Lykke til!
Stor klem til deg:)

Vild-rosen sa...

Det är vid sådana här tillfällen vi upptäcker vad bra vi har det... mot förr när alla moderniteter saknades ;)
Stor kram till dig

hemma hos lilla mej sa...

Ja samma här hade tvätt eller diskmaskinen gått sönder hade jag också dött på fläcken.Vad himla duktig du är med träningen och maten.Ha en skön kväll.Varm kram Rita ♥

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så duktig du är som tränar och äter bra, det kommer ge resultat. Jobbigt och vara utan diskmaskin, blir fort en massa disk. Har kikat på ditt golv i det gamla inlägget, vi hade också en fuktskada på vårat parkettgolv. Hade planer på och slipa själva, men med rotavdrag blev det inte så dyrt. Vi hyrde in två gubbar som slipade och lackade. Behövde knappt städa när dom var klara! Valde en helmatt lack med vitt i. Lycka till
Trevlig helg och kram
AnnaMaria

Lilla Lycksta sa...

Visst är vi bortskämda med alla moderniteter. Inte roligt med trasig diskmaskin och en ny som inte är inkopplad. Håller tummarna för att du får den inkopplad snarast. Ha en trevlig helg.

Kram Camilla

Lantligt i smultronbacken sa...

Du är verkligen super duktig.

Tråkigt när diskmaskinen går sönder, en utgift man inte vill ha. Men utan en diskmaskin är det inte heller roligt

Kram Teres

Skogslyckan sa...

Kul med träning. Jag sladdade loss på min träningscykel igår framför handbollsmatchen. Det var så spännande att det blev ett par mil av bara farten... Diskmaskin är svårt att vara utan när man först vant sig vid att ha en.
Trevlig helg!
Kram Pia

Det vita dårhuset sa...

God morgon min vän
Min väninna har köpt ett hus där det inte går att koppla in en disk maskin förens dom gör om köket i sommar. Hon har 5 barn........

Tänk på henne varje gång du diskar *fniss*

Hoppas det ordnar sig i helgen gumman!

Kramar Erika

Ett Vitare Hem sa...

Hihi känns som om jag är den enda utan diskmaskin, hade det under många år men för 9 år sedan när jag flyttade hit till denna lägenheten så var man tvungen att uppgradera elen om man skulle ha en vanlig diskmaskin (bänkdiskmaskin är okej men det känna inte som nåt alternativ dels med små bänkytor och sen går det i så mycket i dem) och jag valde att inte göra det utan diskar för hand och det går men visst skulle det vara skönt med en diskmaskin ;o)
Ha en finfin helg!
Kram/Lena

Liza sa...

Oj.. ja visst är man bortskämd med den där maskinen o sen gnäller man att den inte är urplockad..! ;)
Hoppas det löser sig..!

Trevlig helg!

Kram Liza

Nattmia sa...

Lite tips på mat som är uträknade till vikt väktar pro-points kan du bl.a hitta på min andra blogg http://nattmiasmatochtraning.blogspot.com Även om du inte går efter vikt vaktarna så är det ju bra mat och man äter rätt :-) Har inte så många recept än så länge men fyller på sakta men säkert..

Diska till 6 pers och gärna lite kompisar med gjorde ju jag med innan vi skaffade diskmaskin, usch och tvi vale.. Hoppas du får maskinen inkopplad å det snaraste..

Kram Mia