tisdag 31 maj 2011


Hej hopp!

Idag är allt som det ska vara igen, tjola hopp tjola hej! Skönt!!!

Alltså ni är bara sååå söta och goa ♥ tänk vad roligt det är med bloggen :) fått lära "känna" en massa fantastiskt trevliga människor:) Tack för det!!

Jag har inte blivit förkyld av mitt fotbad igår och JA det var kallt! Hahaha Men det värsta var nog att gå med en fot som vägde betydligt mer än den andra, samt att det lät som om jag gick och släppte mig hela vägen ;)))

Så nu kan jag tänka mig hur snacket går här i byn.........Nu börjar det kännas som jag inte har något att komma med mer eller visa er. Känns som ni sett ALLT här hemma. Är det något särskilt ni saknar eller vill se mer av? Är ju bra med tips;)

Nä nu ska jag kika in till er innan sängen kallar!

Kram Susanne

13 kommentarer:

Lisa sa...

Haha ja det låter ju inte så fint kanske men visst är det härligt att ha ett händelserikt liv.
Fick lite extra träning också. Man kan aldrig få för mycket av det goda vet du. Knäpp ur lite andra vinklar på sakerna. Det blir som nytt igen. Superfint du har det. Jag ser gärna mer av allt igen...

Kram Lisa

Så Vitt Jag Vet sa...

Jag tror nog att man kan visa samma sak flere gånger !
Ideerna kommer nog !
Kraam
Sanne

Lantligt i smultronbacken sa...

Jag skulle gärna vilja se mer utomhus nu denna årstid.

Kram Teres

Anette sa...

Hej
Vilken fin hylla med alla söta saker du har på den.
Ha ha kan tänka mej hur de lät när du gick hi hi
Sov gott
Kramen Anette

Mina Vita Ting sa...

så jättefint med två hyllor så ,och allt fint du har där oxå, jag tycker du visar så mycket fint jämt så för mig är det inspirerande :)
kram Jeanette

Petra-Lantlig Charm sa...

Så känner nog de flesta, att man inte har mer att visa. Men det har man ju för det sker ständigt förändringar och det gör inget om man får se samma saker flera gånger! Fota i andra vinklar om du tycker det blir tråkigt.

De där hyllorna var jätte fint dekorerade!

Jag var ute hela dagen igår faktiskt :-) fast det lät nog som jag var inne å städade! Kolla på bloggen vad jag gjorde igår. kan säga att det tar längre tid än man tror och tungt och lite småäckligt, haha!

Ha en skön onsdag!

Kram Petra

nattugglan sa...

vad fint du har på alla ställen..Ja visa vidare du bara #fniss#,, ute tex...så fint dedär emd ljuskorgen...grattis till vinsten din!! /kikka

Hem ljuva hem sa...

Jättefint på din hylla, ljuskorgen är en smart och snygg lösning på förvaring. krya på dig från din förkylning, jag tänkte bada här i helgen får se omdetbara blir fötterna eller hela kroppen.
Önskar dig en underbar helg
Kram Anneli

Linda- Vildros och kaprifol sa...

Jag har missat massor eftersom jag inte följt din blogg så långe, så för mig får du gärna visa allt en gång till ;)

Ha en finfin kväll!

Kraaam

Anna sa...

Du har sett att du vann min tävling vá?!
Hör av dig med adress!
Kram Anna

Viola sa...

Nog kan man visa samma saker om och om igen, det måste man ju göra, kan ju inte styla om hemmet förjämnan :) ha nu en skön helg, kramen

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken tur att inte förkylningen blev värre när du redan "badat" ute=) Du har så fint på din hylla. Jag har likadana korgar som den du har ljus i. I badrummet har jag en "vanlig" bokhylla som jag flyttat ihop hyllplanen på och ställt flera korgar på rad så det blir som en byrå. Där har jag smink och andra badrumssaker.

Önskar dig en skön kväll!
Kram,
Regina

Liza sa...

Hihihi pruttade det hela vägen hem!? =)
Så fint på dina hyllor!
Jo så känner jag oxå ibland..

Trevlig kväll!

Kram Liza