lördag 14 maj 2011


Hejsan!

Nu vräker regnet ner :( Tidigare idag var det sol och riktigt varmt. Har fått klippa gräset och rensat lite. Det var tur man hann med innan dropparna kom:)

Jag har plockat ännu en bukett med liljekonvaljer. Skulle kunna fylla hela huset med dessa underbara blommor, men har inte hittat en hel skog full så jag får nöja mig med en bukett då och då:)Ikväll blir det melodifestivalen som gäller här. Nu tror jag inte på våran låt men jag hoppas ändå att han vinner såklart. Jag såg deltävlingen och jag måste säga att jag tyckte han gjorde ett grymt uppträdande! Får se om han gör det ikväll med. Vi är bortbjudna och ska se det där, rätt kul för min gubbe och I`s gubbe är helt ointresserade och jag och I tycker det är skit skoj:)

Köpte en Kalla att ha med mig dit, tycker att dom är så vackra. Glömde ta kort innan inpackningen men men.. ni ser liiiite va?

Ha nu en super skön kväll!

Och glöm inte att anmäl er nedan för min tävling;)

Kram Susanne

7 kommentarer:

Linda- Vildros och kaprifol sa...

Åååh regn behövs här med men det har bara kommit nån minuts skur då och då.

Kul att vara bortbjuden en sån här kväll!!
Ha det så trevligt :)

Söta blommor på bilderna, här har liljekonvaljerna knappt slagit ut ännu...

Kraaam

Anette sa...

Halloj
Härligt med liljonkonvaljer .
Jättefin blomma att ge bort ,ha en riktigt trevlig kväll.
Kramen Anette

Vita Björkebo sa...

härliga ljuvliga liljekonvalj....Våra håller på att kika upp ur jorden nu!!

Såg ditt mail på fb...Blogger va ju helkonstigt igår..,men jag har länkat till din tävling med bild och allt..,men nu när jag kikade så allt borta...,SÅ konstigt..
Så jag lär göra det igen...
För JAG vill vinna ;))..
Hoppas du haft en skön lördag och att du får en skön söndag att vänta dig..
Kra i massor!!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag har också klippt gräs idag, och nu blir det snart melodifestivalen här också. Så fint med liljekonvaljer, och så fina vita hästar du har.
Hoppas ni får roligt ikväll
Kramar
AnnaMaria

Hammarsbacken sa...

Underbart med liljekonvaljer och så doftar de ju ljuvligt. Här har det också regnat nu på kvällen. Ja, ikväll blir det schlagerfestival för hela slanten. Min gubbe är också helt ointresserad så det blir väl jag och dotra framför teven. Kram Sonja.

Fröken Fräken sa...

Hehe. Vi sitter här och kollar på Eurovision, men man kan väl inte påstå att herr Fräken är sååå engagerad... :-D Ljuvligt med liljekonvaljer - är inte de fridlysta? Det har jag alltid trott så jag har aldrig vågat plocka några.. men det kanske bara gäller häruppe där de inte är så vanliga.

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Det skulle bli regn här idag, men här skiner solen. Härligt är det, men visst behövs det några droppar regn...
Vackert med liljekonvaljer, jag ska kika här om de har slagit ut.
Kram
Marie