måndag 6 juni 2011


Heeej!

Pust och stön, idag är det varmt! Hade ju varit skönt om poolen hade varit liiite varmare nu;) Jag cyklade även idag men jag kan lova er att det var mycket varmt på vägen hem! Skam den som ger sig;)

Jag har ju visat er mina stenrabatter innan, här i trädgården är jag såå nöjd. Varenda sten, varenda lass vad det värt! MEN det finns alltid men;) Där ni ser gruppen står, där vill jag ha grus istället och en sida med armeringsjärn, där det ska klättra något fint på. Lite insynsskyddat vill man ju ha.

Så vill jag köpa en större trädgårds grupp så vi kan sitta där och äta. Vad tror ni om det? Annars är jag tacksam för andra förslag;)
Denna sidan av huset är den enda man kan vara på om man vill ha skugga på eftermiddagen. Såna här varma dagar vill man det:)

Nu måste det bli en kalldusch igen, innan jag avlider;)

Kram Susanne

10 kommentarer:

Lilla Lycksta sa...

Hej Vännen!
Hoppas du funnit svalka nu. Vilka fina bilder från din trädgård. Skulle nog göra som du tänker, göra en grusgång, med en större sittgrupp. Ha en fin fortsättning på veckan.

Kram Camilla

Lisa sa...

Åh så fint du har det på gården. Din ide blir bra ,håller med dig. Ha de så bäst och cykla lugnt...

Kram Lisa

Änglarna finns sa...

Duktig du är..som cyklat i denna värmen!
Önskar dej en fortsatt sval...kväll...hihi
Kram Annika

Uttan sa...

Ja i dag har det verkligen varit varmt här också. Men det har fläktat iallafall och det är inte helt tokigt.
Så fint Ni har det i trädgården och lite kul det Du skriver om armeringsjärnen Vi har "planterat" sådana i dag. Gör ett inlägg om det i morgon.

Ha en god kväll!

Kramar!

Anette sa...

Kikar runt lite o vill önska dej en härlig kväll.
Duktig du som cyklar.
Kramen Anette

Lantligt i smultronbacken sa...

Idag har vi verkligen fått känna på värme. Skönt!

Jag skulle ha satt upp en armeringsmatta (vi har gjort det i vår nya uteplats) på en kortsida där vid gruppen (den sida där solen kommer först). Jag kan verkligen rekomendera att plantera en klematis "Summer snow", storväxande och täcker jättebra. Snabbväxande och vitblommande.

Angående trädgårdsmöbel finns det ju en djungel. Svårt det där.

Kram Teres

Marias Hörna - Njut av livet sa...

Har nu äntligen slagit mig ner framför datorn med en mugg kaffe för att besöka din blogg. Har varit dåligt med det den sista tiden. Njutit av alla fina bilder mm. Vad som hänt den sista tiden är kul att läsa. Åååååå har ni pool så skönt :) Kramar från Maria

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Såg att du redan fått förslag på en snabbväxande klematis. Summer snow. Vi har den och den växer så in i bomben...och fort går det:)
Kram
Marie

Hem ljuva hem sa...

Jättefint med stenrabatt och så praktiskt, jag tror också på din ide om att ha en skuggigt uteplats med skydd av armeringsjärn.Snyggt men ändå avdelat.Har själv en vrå på tomten som jag vill fixa till snart med singel på marken och träskärmar som skydd på två sidor Det blir väl färdigt under sommaren hoppas jag.
Önskar dig en fortsatt fin vecka
Kram Anneli

Malin sa...

Hej Vännen!

Vad ducktig du e som cyklar!!! Får däåligt samvete nu... för mig går det lika fort att cykla som att ta bilen! Vilket tror du jag gör.... BILEN så klart, får skylla på att jag kör barnen till fritids på morgonen (ser skola och fritids från huset) ha ha... Din ide med grus blir toppen!!! Vi e så nöjda att vi grusa upp utanför köket nu i våras!!! HÖG mysfaktor, sitter mycket där och fikar och äter. Till bord har vi en gamal ladugårds dörr ovan på ett gamalt underede till en synmaskin, BILLIGT det gillar jag. och sen stolar från IKEA. Lycka till med att gräva bort gräset... det tar sin tid ;-) men mördan värd!!

Kramar Malin