onsdag 28 december 2011

Jag lat?

God kväll!

Ja inte är det lätt att vara jag! Har jag inte det ena behovet så har jag det andra...hmmm. Just nu är jag helt beroende av spelet wordfeud. Så fort det plingar till i mobilen så måste jag kolla;) Tänk om jag ändå kunde ha ett betydligt bättre behov som tex att äta morötter eller vara ute och springa!
Vad bra det hade varit om det fanns ett spel som var att man var tvungen att gå eller springa en viss längd innan man fick lägga nästa ord;) Det hade varit toppen nu efter jul;)

För varför är det så enkelt att hamna i dom lata vanorna istället för dom aktiva. Jag har läst många gånger att om du bara sätter igång och tränar så blir det ett beroende och du "måste" träna. Hmmm då var det så ja, för många, men inte mig!!!

Jag började träna för 13 år sedan, efter barnen. Det blev 2-3 ggr i veckan år efter år. Men inte ska ni tro att jag fick eller har det där beroendet som alla säger. Inte då, jag får kämpa mig iväg nästan jämnt:( Jag har tusen ursäkter som jag kan skylla på för att slippa ge mig iväg. Vissa säger då att det är fel träning som jag håller på med. Nu är det ju så att när jag väl är där så tycker jag det är skit kul, så då kan det ju inte vara fallet?!

Sen har jag provat många olika tränings former, simning= nä inget för mig, Spinning/cykling= helt okej, dans= kul, jympa= kul, styrketräning= kul, jogging= okej men inte så kul, gång= skönt, ja nu kommer jag inte på mer.

Så vad kan felet vara? Nä det finns nog bara den lata djävulen som vinner över den energiska i Susannes kropp;)

Nu får ni ha en skön kväll! Själv går jag nog och lägger mig på soffan med en pralin i munnen;))))

Kram Susanne

12 kommentarer:

Hanna sa...

Ha en fin kväll!
kram
Hanna

Härliga Livet sa...

Haha, jag känner igen mig själv i dig. Jag trännar ingenting. Tycker det är såå jäkla tråkigt. Dansa tycker jag om, men det kommer man ju inte iväg på heller för ingen vill följa med. :(
Wordfoud, ja samma här. Sitter med luren i handen nästan hela tiden eller kollar bloggar och fb. Här blir inte mycke gjort. Jag säger så här. Jag har jullov nu !
Kram från en latmask ♥

Källeboda lantliv sa...

Här äta också praliner .. Suck ! Ingen energi heller ... Så du kan trösta dig ... Energin kommer snart tro mig .. Beach 20012 ... Kram Jeanette. Kallebodalantliv

Johanna Stålros sa...

hihi ja visst är det ett beroendeframkallande;) Kramar från mig.

Änglarum sa...

Hej! varför ska det vara så jäkla svårt att motionera,man mår ju så gott efteråt o känner sig så nöjd ;) men ändå tusen ursäkter,min jobbar kompis o jag önskade varandra Gott nytt år o att vi ska ta nya tag till nästa år!! tror du på det ? ;)) kramiz Jessica

Rapport till Vänfors sa...

Ja du Susanne vet precis vad du menar...hoppas pralinen var god:)
Kram Annika

Vitt hus med svarta knutar sa...

Ha ha ha ja det verkar som jag inte är ensam om mina tankar...tycker jag var "duktig" ikväll...två knäck och en pralin=)

Wordfeud har jag inte provat på, men förstått att det kan man bli beroende av, tror hela min arbetsplats spelar det (1500 anställda, ja minus 1st=jag).

Appr spel som gör att man rör på sig...såg att de skaffar Wii till ålderdomshemmen så tanter och farbröder kan spela tennis och bowla för att de ska röra mer på sig, kanske en idé=)

Önskar dig en fin fortsättning på veckan!
Kram,
Regina

Gunillasljusglimtar sa...

Haha,ja du är härlig du,det är nog så för dom flesta som du säger,haha,pralin i mun...börjar i morron,bla...blabla,...Tar 21 dagar du Susanne innan det sitter som gjutet i huvvet! Det läste jag häromdan,men jag bläddra förbi.Kramis Gunilla

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Ja, visst är det konstigt det där med träning. Jag började i höstas med zumba, och det var jättekul, men så fick jag så ont i knäna så jag var tvungen att sluta med det. Så är man då där igen, utan träning...:(
Kram
Marie

Anette sa...

Ha ha ha du är så rolig!!går i soffan med en pralin i munnen ha ha lät ju kanon;)
Ha en fin kväll.
Kramen Anette

Ullis/Leva på landet sa...

Åh vad jag känner igen mig. Är inte heller träningsberoende fast jag idrottat på elitnivå i många år. Är ju så mycket annat som drar ;)

Kram Ullis

Anonym sa...

Ja du Susannde är det redan så längesen vi började friska oss på friskis eller var det nere i Fjärås vi började.... Du får tänka på att du iallafall kommer ut med dina hundar varje dag, det är duktigt. Med tanke på juldagen och vårt prat runt bordet där så får vi vara glada för att vi är friska. Tänk på det Kramen Ulle