onsdag 18 januari 2012

Hej hopp!

Nu var man äntligen på plats igen;) Kul, nu hoppas jag att jag ska hinna med och se vad ni har hittat på:)

Igår var jag på jobbet till kvart över två, sen hem och sprang iväg på en 30 minuters promenad med dogsen, sen i med middag. Sen var det dags att åka iväg igen, kl 4 skulle jag och min son vara på bilskolan och vara på kurs i 4 timmar. Så hemma igen närmare halv nio. Ni kan tro att jag var trött då och framförallt så trött i rumpan. Ni vet sitta på en trästol i fyra timmar...oj oj. Så har jag inte fått en bred rumpa nu så slipper jag nog det framledes;) Därför hade jag eller kunde jag inte blogga igår. Vem vill sätta sig ner igen liksom hahaha.
Nä nu måste jag ge mig iväg till era fina bloggar istället:)

Kram Susanne

5 kommentarer:

Rapport till Vänfors sa...

Ja, man får akta rumpan, vill inte ha den större:)
Kram Annika

Hammarsbacken sa...

Det är jobbigt att sitta still så länge när man inte är van. Förstår att du inte hade någon större lust att sätta dig vid datorn när du kom hem... Kram Sonja.

Lisa sa...

Hej söta..Ja du det är då full fart på dig jämt. Här får jag snart operera ut tummen tror jag. Nej inte så lätt få jobb i Sverige som ej fullt arbetsför tyvärr. Men ja jag vet inte snart vad jag ska hitta på. Nu är det jobb som gäller snart och lite socialt liv. Du den rumpan för nog övningar åt alla håll snart när det är dags att öva i bilen,hhahaaa. Önskar dig en fin dag..

Kram Lisa

Hanna sa...

Ha en fin helg!
Kram
Hanna

Änglarum sa...

Hej! hatar att sitta still man är ju liksom inte van ;)))ha en fin helg!kram kram Jessica