tisdag 17 januari 2012

Hej!

Jag är ingen bra bloggvän just nu. Denna veckan är helt hopplös:( Tiden bara rusar iväg och jag hinner bara med alla måsten och inget bloggande.

När jag skulle gå min promenad idag så var det fara för livet, här var sån dimma och -1, så halt! Men jag gick på förståndiga ställen;) Jag har inte så stor lust att lägga mig på asfalten igen.

Frukt går det åt mycket nu, men ack så gott:)

Ja, nog hjälper det att äta rätt och röra på sig varje dag;) Kul när man märker skillnad. Sen är jag inne i en fas då jag vill förändra en del. Så igår tjatade jag på dottern att hon skulle hjälpa mig att färga håret. Så skönt att få tjata tillbaka någon gång hahahah. Så vi hade en mycket rolig stund i badrummet och trots sina bara 13 år så fixade hon det galant!

Nu har min iris slagit ut. Är det något man kan behöva nu när allt bara är mörkt och grått ute så är det väl lite fina blommor.


Ha en underbar vecka nu så syns vi när vi syns♥

Kram Susanne

13 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Sånt är ju livet i bland är man vid bloggen mer och ibland mindre.Åååå vad sugen på frukt jag blev.Ha det så gött..Kramar Rita ♥

STENLYCKA sa...

Jag har också inte mycket tid över för bloggen denna veckan men var bara tvungen att titta in och säga kram på dig goa vän!
Raina

Hammarsbacken sa...

Ibland räcker tiden bara inte till. Då får man ju prioritera. Vad duktig dottern var som hjälpte dig färga håret. Vad blev det för färg? Kram Sonja.

Photo by Maria sa...

Inte alltid man varken har tiden eller lusten att blogga men man gör det när det funkar och man vill =)

mycket frukt går det här med, nu äntligen känns det som jag kommit på rätt spår igen =)

Ha en fin onsdag..

Kram Mia

Rapport till Vänfors sa...

Helt rätt, blommor behövs nu. Har nästan fått dille på lökvöxter i urnor, koppar och byttor överallt.
Kram Annika

Anneli sa...

Kul med lite förändring så här års som du säger.
Behövs inte så mycket utan lite ny färg i håret kan göra underverk!

Ha det fint,
Kram Anneli.

Ulle sa...

Då vill vi ju se hur håret blev förståss, härligt när man märker att det händer nåt, kan inte direkt hålla med där dock. Kram Ulle

Anonym sa...

Det är alltid kul med förändringar...

Kram Birgitta

Lilla Lycksta sa...

Visst är det en tid då man vill förändra massa både hemmet och sig själv. Hoppas du får en fin fortsatt vecka. Ha det gott!

Kram Camilla

Källeboda lantliv sa...

Ja jag känner likadant nu .. Ide torka på det mesta .. Suck ! Bloggar bara lite ..snart blir det ljusare tider .. Då får man nog mer energi .. Kram Jeanette. Kallebodalantliv

Lisa sa...

Hej söta..Nej håll dig på benen nu och var rädd om dig. Hoppas håret blev bra och visst är det mysigt att göra lite sånt ihop. Blomman var jättefin. Själv ska jag jaga lite tulpaner imorgon tänkte jag. Här snöar det rejält och jag har städat på min lediga dag. Urtrist...

Kram Lisa

Hanne Bente sa...

Hej Susanne.
Altid rart med lidt forandring.
Flot iris.
Ønsker dig en god dag.
Knus Hanne Bente ♥

Ett Vitare Hem sa...

Härligt med lite förändringar!
Ha en riktigt fin dag!
Kram/Lena