onsdag 1 februari 2012

Varning till känsliga läsare!


 Hej hopp!

Vilka kyla vi har fått! Här var det -14 i morse, jag skulle haft långkalsonger, kände jag;) Så nu sitter man här med frostskadade ben, tusan att jag rakade benen i går = jag är en klantskalle;)

Men snygga ben har jag iaf. hehe, lite får man ju offra, eller? Håriga eller frostskadade, vilket är bäst...hmm....kanske man skulle blivit man ändå. Jag har väldigt hårig släkt (pappa) så det hade med all sannolikhet varit värmande päls jag hade fått då. Frågan är bara om det är roligt att vara man? Hmm.....slippa ta största ansvaret när det gäller, barnen, städningen, matlagningen, handlingen, hundarna, tvätten.m.m.m.m.m.m.m.m.m Ja hm.....kanske inte verkar så dumt.......hmm......


 

 Men...........Nääää.......


 Tänk er att ha en sån där dinglande sak som hänger och är i vägen. Eller tänk om den hade *harkel* blivit hård om man såg något snyggt..........hjäääälp så pinsamt;) Tänk i badhuset, jag hade dött hahaha.

Sen det här med att man inte kan gråta när man ser en känslig film (töntigt) eller bara vara lite mjuk och känslosam.  Utan jämnt vara cool och tuff och veta bäst i alla lägen, fast man inte har en aning bara för man är MAN.

Nää jag tror jag ångrar mig. Tänk att gå omkring och bara vara flummig och inte veta riktigt hur man har det hemma med allt (fast dom låtsas att dom har full koll på allt). Nää tusan nog är det bättre att vara kvinna, chef här hemma och fullständig koll! Och dessutom slippa ha något i vägen när man går;)

Nu ska ni inte tro att jag har något emot män!!! Tvärs om, jag älskar män och skulle definitivt inte leva på jorden om inte dom fanns hahahaha . Och jag vet alla män är inte såna heller!!

Nu ska jag iväg och träna!

Ha det bäst!
Kram Susanne
9 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Hahahahahaha,ett härligt o roligt inlägg!! hahaha,nää jag vill inte det ska dingla där emellan ,dinglar ju längre upp i stället! Man kan älska män o ändå tänka som du ibland för jag tror dom har det jobbigare än oss rent känslomässigt! tack för att jag fick mej ett gott skratt såhär på kvällskvisten! var har du fått tag på dessa väskor då? Såå snygga! Kramis Gunilla

Källeboda lantliv sa...

Jaha .. Män vill vi inte vara utan .. Alla är inte sådana .. Vilka fina resväskor .. Kram Jeanette. Kallebodalantliv .. Jag har också tränat .. Kram

Liza sa...

Hahahha... va du är rolig!
Jag kissar ner mig av skratt!
Vilket härligt inlägg, resväskor o snoppar!! ;D
Och jag håller med, fy så obehagligt med nåt hängande i vägen hela tiden! =)

Tack för skrattet!

Kram Liza

Sara sa...

Haha!
Håller med dig!
Ne kille skulle jag inte vilja vara =)
Då hade man ju inte kunnat ha alla fina spetslinnen och dyl...eller ja man hade väll kanske kunnat men folk hade nog börjat undra då ;)
Kvinno-Kramar ifrån mig

Änglarna finns sa...

Ha ha..underbart inlägg!!!
Hoppas träningen gick bra!! Ha en fortsatt mysig kväll!! Kram Annika

Rapport till Vänfors sa...

Inte lätt att vara man...he he
Kram Annika

Härliga Livet sa...

Hahaha vilket roligt inlägg. ja ibland säger jag att i nästa liv ska jag bli man ..... Detta ansvar som vi kvinnor har hela tiden. Jag brukar säga till min man att det finns ingen jag kan fråga om ditten och datten. Det är knappt dom hittar till sin egen kalsonglåda och var finns det blir frågan. Suck. Ibland blir man bara så trött. En man kan både fisa och rapa utan att dom tycker det är pinsamt. Nää , jag trivs ganska bra på att ka kontroll men det skulle va skönt att slippa någon gång. Ojjj jag skulle kunna skriva hur mycket som helst. Bästa jag slutar nu.
Ha det bäst.
Kram Pernilla♥

Zink & vita ting sa...

Hahahahaha!
Lovley!
Kram på dig goding!
Mimmi♥

Hammarsbacken sa...

Jag är glad att jag inte är man! Men tur ändå att de finns... Guuud, vad jag gillar dina vita resväskor. Har flera bruna själv. Ibland tänker jag att jag ska måla dem, men jag är osäker. Jag ska försöka skaffa mig några till som nog ska få bli vita. Det är så fint!
Kram Sonja.