torsdag 24 januari 2013

Jill


Förra onsdagen var jag och gubben min i Göteborg. Gubben hade haft turen att vinna biljetter till en helkväll med Jill Johnson på stora teatern i Gbg..
Det var svt som anordnade kvällen, så tv kamerorna var på. När vi kom dit så hängde vi av oss jackorna och väntade en liten stund. Sen öppnades dörren och vi fick gå in och sätta oss. Men vem stod inte i dörröppningen om Jill Johnson :) Jodå hon hälsade på alla och tog i hand och önskade oss varmt välkomna.

Sen stod det på biljetterna rad 5, bra läge tänkte vi, precis lagom. Men när vi letade upp raden så visade det sig att rad 5 var rad 1. Hahaha, dom hade alltså byggt ut scenen och tagit bort 4 rader så vi hamnade längst fram.

Ni förstår att vi såg bra va? Vi hade Jill mellan 1-2 meter ifrån oss hela tiden. Och ni ska veta hon är lika snygg och fräsch i verkligheten!

Kvällen gick ut på att Jill sjöng massor av låtar men även fick publiken ställa frågor till henne. Då satte hon sig i en soffa som stod på scen, denna soffa var precis framför oss;) Dock ställde inte vi någon fråga. Sen hade Jill bjudit in hemliga gäster, där bland var det Tityo, Ebbot, Tommy Körberg mfl.

Det var riktigt trevligt och mycket bra musik :) Jag har inte inte tyckt något särskilt om Jill och hennes musik men jag har ändrat mig :) Hon sjunger fantastiskt bra och verkar vara en trevlig person!

Detta programmet kommer tydligen att sändas i tv till våren, så då får ni hålla ögonen öppna och se om ni ser mig. I såfall är det den där blonda med blå tunika som ser skräckslagen ut och som inte vill synas i bild;)Kram Susanne

11 kommentarer:

Anneli sa...

Vilken tur att vinna biljetter till ett sådant evenemang!
Tycker också att Jill sjunger alldeles fantastiskt.
Du får berätta när du är på TV......

Kram Anneli

Hanna sa...

Ha en fin kväll!
Kram
Hanna

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Vilken härlig kväll. Ja hon är jätteduktig verkligen.
Go torsdagskväll på dig från Maria

Susanne P sa...

Vilken härlig kväll!
Jag ska hålla utkik efter dej på TVn. ;)
Kul att du deltar i tävlingen!
Kram

blockethuset sa...

Vilken himla kul kväll..:)) och längst fram!!!
Läste om Jill i en tidning nån gång, där hon sa att hon ALLTID hälsar på ALLA som kommer till hennes konserter. För att visa respekt och ödmjukhet inför sin publik. Fint!
Kram
C
Ps. Ska se programmet och hålla utkik

Anonym sa...

Häftigt. Jag ska se henne i Helsingborg i april. Himla bra röst och så jordnära. Längtar.

Anonym sa...

Toppen för kroppen!!!
Önskar dig en härlig fredag
Kram
AC

Photo by Maria sa...

Vad roligt att ni fick så bra platser..
Jag är en gillare av Jill så jag ser fram emot att få se det på tv så småningom..

Kram Mia

Ulle sa...

Jill hälsar alltid på sin publik när dom anländer, mysigt tycker jag. Hon är fantastiskt bra och snygg dessutom, lite lik mig faktiskt, hahaha i min dröm.
Låter som en härlig kväll.

Rosa i huset i vitt sa...

Kikar in och önskar dig en trevlig helg
kram Rosa

Källeboda lantliv sa...

Låter häftigt ! Kul att få gå på show ! Det behöver man i den grå vardagen .. Hur går femtedel yogan förresten ! Du skulle väl börja ? Jag har anmält mig till en kurs nu .. Vill lära mig mera om yoga och dess grunder .. Finns ju massor av böcker på biblioteket .. Njut av din helg .. Kram Jeanette