fredag 23 april 2010

Min vinst.....


Hejsan!!

Nu ska ni få höra, igår berättade jag att jag drömde att jag var i Ullared, kommer ni ihåg?? Jag har varit i Ullared idag :)
Min äldste son var ledig från skolan idag och tyckte vi skulle hitta på nåt, så vi drog dit! Tyvärr hade dom inte öppnat någon avdelning med loppis fynd *S* Men hittade en hel del ändå, visar er i morgon vad det blev:)
Dessutom stod jag precis bredvid en TV kändis, gissa vem??? Morgan från serien Ullared *S* Nog om Ullared nu!
När jag kom hem från denna otroligt tröttsamma resa så hade jag fått ett paket från posten:) Det var min vinst från Anneli med bloggen Husmys!!!
Jag säger bara du är ju fööööööööööööööööööööör gullig!!!! Tusen tusen TACK för både ditt brev och dina super fina grejer du gjort!!!!
Här kommer vinsten:

Så välsydd och urgullig , vändbar är den så nu blir det rosa ett tag,vårligt och fint:)

Sen skickade hon en bonus vinst med :) Ni skulle se mig när jag öppnade paketet *S* värre en ett barn! Jag kan lova er att leendet var STORT!!!! Tror ni inte att denna underbart snälla Anneli har knåpat ihop ett halsband till mig med!!! Bara kolla här:Mitt namn och ett hjärta har hon stansat in. Så personligt och gulligt.
Ja ni, detta var ännu en underbar dag:)
Önskar nu er en underbart skön fredags kväll!!

Kram Susanne

3 kommentarer:

Lauras gård sa...

Grattis till dina fina vinster! HOn är verkligen gullig som skickar med en bonusvinst! Visst är hon duktig både att sy och göra smycken. Jag skulle också vilja åka till Ullared. jag har aldrig varit där. Kramis Stina

Lilla Kullan ♥ sa...

Det var värst vad fina saker du vann du gumman.:-) Kram Stina

Cilla sa...

Vilka underbara vinster du fått!!!! Jätte fina!!
Jag blev sååååå avis på att du varit i Ullared.. JAG VILL DIT!!! Vi brukar åka 2-3 per år men tiden har inte funnits i år men jag är så sjukt sugen på att åka dit...
En underbar mys kväll önskar jag dig!!
Kramen Cilla