torsdag 1 juli 2010

Tar lite sommarlov......

Hej!!!

Nu är vi redan inne i Juli månad, suck det går för fort :( Tänk om man kunde förlänga sommarmånaderna lite, men det man kan göra är att bara försöka njuta så mycket det bara går!
Jag kommer inte göra så mycket inlägg nu över sommaren, har varken tid eller inspiration och vill njuta och vara ute istället.

Idag är det 1 Juli som sagt och det betyder 3 månader som jag ( och Barbro) har varit rökfria!! Nu kan jag säga att det går lätt som en plätt, visst har man ett sug som kommer ibland men kan inte säga att det är röksugen jag är då. Framförallt känner jag mig rätt ren inombords och piggare, och skönt att inte ha ett begär:) Men visst finns det nackdelar, och man har lätt för att hitta dom. Vikten är mitt största, men jag vet att det går att göra något åt det med;) sen är jag ju inte super tjock men har väl gått upp ca 5-6 kg, icke vacker fetma *S*
I går så träffade jag Barbro och vi åkte och shoppade lite som morot, och då hade den super goa gumman köpt denna till mig i 3 månads present:)))))

Blev så glad, TACK vännen!
Så med detta hjärta så önskar jag er alla söta en Riktigt Trevlig Sommar!! Som sagt tittar in någon gång här annars ses vi till sen sommaren:))

Puss och Kram Susanne

9 kommentarer:

Hannis sa...

Vilken gullig present!
Ni är skitduktiga!!Heja,heja!

Ha det så skönt nu/
Kram Hannis

Viola sa...

Vilken rar gåva, ha det nu så skönt och njut utav den fina sommaren som börjat så lovande...kramen

STENLYCKA sa...

Så duktig du har varit och gåvan så fin. Önskar dig en underbar sommar, njut av dagarna.
Kramar från Raina

Ullis/Leva på landet sa...

Så bra att du har klarat 3 månader, det var bra gjort. Vilken fin gåva du fick. Härligt med lite sommarlov passa på att njuta och ha det bra.
Kram Ullis

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hejsan.
Du är jätteduktig som slutat röka, håll ut det blir bättre. Jag slutade för ett antal år sen, sakta så försvinner suget, fika-fällan är värst. Fin blomma du fick, den är du värd. Kommer nog och bli många bloggar som stannar upp några veckor nu, vi har inte ens el i stugan.
Trevlig helg
Kram till dig
AnnaMaria

Anonym sa...

Lycka till med ditt rökfria liv du kommer inte sakna det säger jag som inte rökat men man har hört andra säga att det är underbart att slippa.
Ha en skön sommar.

Malin sa...

Hej!

Stort grattis att du fixat tre månader! Jätte ducktigt! Har inte rökt själv men mamma har och hon sluta för åtta år sedan nu i sommar. Det var en speciell sommar må jag säga hihi... Hon brukar för vissó säga att rökt kött håller sig längre än färskt...

Fin blomma du fick. Ha det gott i sommar, och fortsätt att kämpa ;-)

Kram Malin

Lantliv i Norregård sa...

Hej!!
Vi är jättenöjda med poolen!! Det är 6:e sommaren den är uppe nu!! Vi har byggt en altan som den står på och lagt frigolit under!! Det isolerar lite och är skönt att gå på!! Vi lägger i dagsklor varje kväll och kör med pumpen så håller den sig fräsch. Våran är från Intex, tror det är ett bra märke. Har hört andra som inte hållt så länge!
Drömmen är förstås en riktig pool men den här duger så länge;o)

Ha en bra sommar!
Kram Malin

Lilla Lycksta sa...

Vad duktig du har varit med ditt rökstopp. Jättefin blomma du fick. Önskar dig en härlig och avkopplande sommar.
Kramar Camilla