söndag 26 december 2010

God fortsättning!

Vilken härlig jul det blev i år:) Alla friska, snön ligger vit och JAG ledig! Sånt kallar jag lyx. Men vad man äter! Jag går runt med en full mage hela tiden och ändå proppar man in en och en annan chokladbit....urk, tur man inte har ställt sig på vågen, ännu;)

Något som går åt mycket nu är ljus, jag älskar mycket ljus, mysfaktorn är enorm och sen värmer det ju med, och det kan behövas nu.


Hoppas eran jul har varit lika bra som min! Jag ska kika in till er nu, man får ju nästan lite abstinens när man har varit ifrån datorn i två HELA dagar;)

Kram Susanne

9 kommentarer:

Vildrosen sa...

Låter som du haft en fin jul. Vad det gäller att äta så vågen den kommer det att dröja innnan jag ställer mig på, den visade på tok för mycket före jul så vad skall den inte göra nu. Julen har firats ihop med döttrar med familj och vi hade en riktigt mysig julafton. Juldagen och annandagen har mest blivit slappardagar. Visst stiger mysfaktorn med levande ljus.
Ha en fortsatt mysig avslutning av juldagarna.
Kram Susanne

Hanna sa...

Tack för Grattis hälsningen!
Kram
Hanna

Zink & vita ting sa...

Å vad härligt det låter!
Skönt när det blir så där bra som man vill...
Underbara bilder, vem vill inte mysa hos dig med en pralin i munnen!
Kram Mimmi

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilka underbara bilder, så mysigt!
Ha en finfin kväll!
Kram/Lena

Skogslyckan sa...

Låter som en helt normal och alldeles underbar jul hos dig! Här har vi också haft det bra och mest slappat igår och idag. God fortsättning på dig!
Kram Pia

Hannis sa...

Vilket ljusarrangemang!
Underbart med alla ljus som glimmar.
Det är stämning på hög nivå det.

Och vågen...nää, den undviker jag ett tag till!

Kram Hannis

FräckaSyster sa...

Åh så fint med så många ljus. Hög mysfaktor! =)

Ha en bra dag!
Kram Jenny

Rosor och ruiner sa...

Låter som ni har haft en härlig jul, precis som det skall vara! Tack för kryapådigkramen, jag är bättre nu, mår nästan som vanligt idag, och ikväll kommer min släkt hit och firar lite i efterskott! Tyvärr "bortfall" av ett par som redan har återvänt till fastlandet men det är bara att gilla läget! En god fortsättning till dig!

Liza sa...

Åh så mysiga bilder!!

Ha det bra!

Mvh Liza