måndag 27 december 2010

Jul nu?


Hejsan!

Tänk att jag är verkligen nöjd med att jag tycker som jag gör. Förklaring nu, tänker ni:) Jo, jag är ju sån som vill ta fram julen tidigt, fullt ös med allt redan första advent. För det är just då jag tycker man har julstämning. Det spelas julmusik i affärerna, man springer och köper julklappar, bakar och förbereder för julen.
För vad är det nu? Efter annandagen? Inte har jag någon julstämning längre. Visst tycker jag att ljusstaken och stjärnan i fönstret kan få vara där men allt annat. Röda dukar, tomtar, granar, känns ju bara fel nu......nä nu ska det ut, fortare än det kom in;) Ni kanske tänker, det är för att hon tog in det så tidigt så hon har tröttnat. Men så är det inte serru:) Utan känslan är som bortblåst!

Men det är min åsikt och tur är väl att vi tycker olika;)Sen måste jag erkänna att jag inte tycker att det julröda passar in hos mig, jag trivs helt enkelt inte. Jag gillar mer dova färger, så det ska jag satsa på till nästa jul:)

Jag såg att min besöksräknare hade gått över 10000 besökare:))))Tack snälla för alla som tittar in här! Detta ska firas med en utlottning, men blir nog inte förrän efter nyår, ni får hålla ögonen öppna!

Ha en skön kväll!

Kram Susanne

9 kommentarer:

Hem ljuva hem sa...

Jag kan bara hålla med dig, för mig börjar julen första advent sen tar den liksom slut efter annandagjul. Så nu ska jag också börja återställa mitt hem till det normala igen så sakteligt. Till trettonhelgen är alla julspår borta hos mig. Men nu blir det ju lite tomrum här och där så snart dags för nya loppisbesök för att hitta nya fina fynd.
Önskar dig en god fortsättning....och grattis till alla dina besökare.
Kram Anneli

Nettan sa...

Håller med....känner precis lika. Det är roligt o ta fram men roligare och ta bort. Jag blir inte långvarig med mitt julpynt heller.

Ha en fortsatt bra kväll :-)

Det vita dårhuset sa...

Grattis till alla besökare gumman!!! Och det där med julen vet du ju vad jag står *fniss*
Kram på dig gumman

Vildrosen sa...

Håller fullt och fast med dig i allt utom att jag tycker om jul rött. Tänkte hålla ut till efter nyår men en efter en åker julgrejerna bort.
Grattis till alla besökare.
Kram Susanne

Anonym sa...

Hej. Håller verkligen med dig. In tidigt och ut direkt efter jul:)
vilken fin skänk och "ljusstaken" var super läcker:)
kram Linda

Skogslyckan sa...

Grattis till alla dina besökare! Efter nyår åker julpyntet ut här, blev ju tidigt i år pga reportaget. Jag gillar de röda inslagen, men jag är ju ganska gammaldags i min inredningssmak.
Ha en fin tisdag!
Kram Pia

Familjen Johansson och Engelbrektsson sa...

Håller med dig,det är skönt att få bort det mesta när julen är över,jag brukar ta bort julgardinerna i köket och ersätta med något annat till nyår,jag har mycket rött till jul därför är det skönt att ta bort det och ta fram mera vitt och silver till nyår.
Någon gran hade jag inte alls i år för gubbe jobba in i det sista så fick aldrig tag i någon men det var bra jul ändå.

Lantligt i smultronbacken sa...

Tack snälla för att du håller tummarna åt oss nu. Det värmer enormt mycket. Tack!

Vad fint du har det med alla ljusen. Så mysigt.

Kram Teres

Malin sa...

Hej!

Vist är det så!!! Våran gran brukar åka innan nyår också! Det känns lika skönt varie år =) Och så härligt och luftigt huset blir utan alla tomtar!!! Grattis till så många besökare, förstår att din räknare tickar på. Så fint som du har det! God fortsättning!
Kramar Malin