torsdag 16 december 2010

Julgodis


Hejsan!

Satte mig precis och läste era underbara kommentarer och vad ser jag? Jag har vunnit igen:)) En helårs prenumeration på 101 idèer, jag blev så glad! Passade mig ypperligt då jag inte har någon tidning som jag prenumererar på! Tack snälla Minna på blomsterverkstad för vinsten!

Idag har jag haft en tröttsam dag, eller snarare klantig;) Här var ju kaos i trafiken idag. Började med att jag körde iväg med motorvärmarsladden i, stannade halva vägen till jobbet då jag hörde att det var något som dunkade under bilen. Japp där hängde sladden....Grr. Sen fortsatte det med att jag körde min vanliga runda på jobbet, fast betydligt jobbigare då när snön var djup på sina ställen. Väl framme hos vårdtagaren som bor längst bort upptäcker jag att jag glömt nyckeln på dagcentralen :( in i bilen igen och hämta den, tröttsamt, korkat, totalt slarvig...Grrr. Inte nog med det så, efter jag varit inne hos denna dam, så när jag ska gå, går jag ut med de blå tossorna på fötterna. Ni som inte prövat detta kan jag säga att det är jäkligt halt att ha på sig såna i vintrigt väglag! MEN höll mig på benen;) *S*
Sen lugna det sig ett tag...... tills strax innan jag skulle gå hem, då ringer min mobil. Min kära son som fryser och har glömt sina nycklar och kan inte komma in......jag kunde inte dra hem direkt då jag hade ett besök kvar men tänkte att jag skyndar mig så gott det går. Jag skulle bara byta ett plåster. Men det gick inte så väldigt snabbt då jag klantade till mig igen. Jag skulle dra ut plåstret från sin förpackning och då åker pappret av som sitter för klistret så allt blir bara helt förstört:( Nu var detta ett plåster med morfin i, som noga ska räknas och hållas koll på. Smart, Susanne!!!
Under tiden ringer sonen, kände mig lite lätt stressad av att höra telefonen samtidigt;) Han gnällde för han frös...... vad gör man??
Gå tillbaka till skolan och möt upp syster din så hon får ge dig nycklarna, sa jag. Så gjorde han och allt löste sig :)


Så dagen slutade till slut bra, men jag älskar inte mig själv jätte mycket just idag;) Jag skyller på julstressen, eller vad tror ni?

Måste visa lilla Molly igen hon är så go och söt den lilla vovven:)

Kram Susanne

13 kommentarer:

Lauras gård sa...

Vilken strulig dag! Börjar allt fel så fortsätter det ofta. Stackars sonen som inte kom in... Ditt godis såg i alla fall farligt gott ut! Lilla voven så söt som alltid! Hon ser ju inte verklig ut, utan som en leksakshund. Otroligt söt! Kram Stina

Anonym sa...

Gratulerer så mye med flott gevinst.
Uff, høres ut som du har hatt en stresset og fæl dag. Håper du kan slappe av nå og nyte kvelden.
Nydelig vovs og godisen din ser kjempegod ut, hva heter de?
Klem Mio

Malin sa...

Hej!

=) Kan inte låtabli att skratta!!!
Vem har inte åktiväg med bilen utan att ta ur sladden motorvärmaren? Eller glömt ta av de blå tossorna, farligt halkigt i detta väglag(dessutom fula)! Sen det där med morfinplåster... kan vara knepiga ibland, förstår att det gick snett. Sätt dig gott i soffan så blir det säkert en bättre dag i morgon!! Tusen kramar titt goaste Suss och lilla Molly. Du skall veta att jag blir ALLTID Jätte glad när du har kikat in hos mig!

Malin

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Molly är så söt och gullig, man får lust och krama och klappa henne. Såna dagar som du haft idag dyker upp ibland, och när man ska skynda sig blir allt fel. Tur att din dag slutar bra. Godis är bra, det blir man glad av.
Och jag samlar inte på grisar, det bara blev några i dagens inlägg.
Kramar
AnnaMaria

Lantligt i smultronbacken sa...

Grattis till den superfina vinsten, avis blir jag. Unnar mig inte att prenumerera på tidningar just nu.

Jag måste sätta en lapp på ratten varje gång vi har motorvärmarsladden i, enda sättet att inte åka iväg med den i. Ett tips!

Blå tossar har jag också gått ut i snön med, men jag ramlade rejält den gången och gör inte om det. Hoppas jag...

Kram Teres

Skogslyckan sa...

Oj vilken vinst, grattis till den. Låter inte som en toppendag, men så är det ju bara för oss alla ibland. Jag har också haft en struldag idag. Men vi får hoppas på en toppendag imorgon istället!
Godiset ser riktigt gott ut!
Kram Pia

Vildrosen sa...

Grattis till vinsten... måste kännas underbart denna dag att se att man vunnit. Måste le lite - kan se dig komma där farandes med motorvärmar sladden släpandes. Har inte lyckas med det ännu men då har jag en make som ständigt påminner om att dra ur m.sladden innan jag åker.
Ha en trevlig morgondag.
Kramar från mig

Zink & vita ting sa...

Vilken dag du!
Allt kan skyllas på stress tror jag!
Vilka praliner du bjuder på!
Och en riktig goding du har i Molly!
Å så grattis till vinsten! TURGUMMA!

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!

barbrok sa...

Grattis till vinsten, den kanske väger upp allt strul du haft idag....

Kram
Barbro

Huset vid ån sa...

Ja, Ibland blir det bara fel....
Tur att det är en ny dag imorgon!
Visst är lilla Molly söt, hon ser så snäll o go ut!

Trevlig Helg!
Julkramar Therese

Ett Vitare Hem sa...

Usch för sådana dagar hoppas du får en kugnare dag idag!
Ha en fin helg!
Kram/Lena

FräckaSyster sa...

Usch vilken dag!
Hoppas denna dagen är bättre! =)

Trevlig helg!
kram Jenny

Familjen Johansson och Engelbrektsson sa...

Hej var ett tag sedfan jag var inne hos dig och alla andra,hoppas det är lungt dagarna före jul,och grattis till vinsten.