söndag 2 januari 2011


Hejsan!

Oj, vad denna dagen var lång:) Tänk om alla dagar var lika långa när man är ledig. Strålande vinterdag idag. Jag och mellanpojken var på långpromenad med vovvarna. Det var så underbart skönt, himlen var så vackert blå. Vad jag älskar vintern när det är sånt väder.

Nu har jag städat bort allt som hör julen till, så nu är det ett minne blott;) Så fräscht och ljust det blir, men man blir så sugen på förändring. Jag måste köpa lite fräscha blommor, hade varit kul att möblera om lite, köpa lite nytt:)
Men bara att flytta omkring på sina grejer blir ju lite förnyelse, ett billigare alternativ.





Denna fina bukett fick jag på nyårsafton, tack snälla A och C för den. Nä nu ska jag flytta runt lite mer grejer här hemma, see you!

Kram Susanne

13 kommentarer:

Anonym sa...

Godt Nyttår til deg og dine.
Nydelige blomster du har fått.
Holder på å pakke vekk siste rest av julen.
Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld.
Klem Mio

Rosor och Pioner sa...

Vacker bukett du fått. Här är julen också bortstädad och i köksfönstrena är det tomt på blommor, ser så snyggt ut så. Det får bli till att åtgärda det imorgon med nya fräscha blommor.
Ha en fin kväll
Kram Susanne

Uttan sa...

Å har Du också fått undan Julen jag har tröttnat och börjat lite smått men i morgon åker resten.

Kramar!

hemma hos lilla mej sa...

Vilken fart det har varit på dej.Redan städat undan julen.Ska ta bort det röda i morron.Drömmer också om nya gröna blommor och mina favvisar härliga krispiga vita tullisar!!!!!Ja då är lyckan total.....Ha en skönkväll och go start på vecka nr 1.Varmkram Rita ♥

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så skönt det låter och ha städat ut julen, här är den kvar. Jag sprang ju rakt på en influensabacill, så jag har inte orkat göra någonting. Det var en fin nyårsbukett du fick också.
Varm kram
AnnaMaria

Viola sa...

Hallå där, här är en till som storstädat, ljuset flödade idag och då blev det storstädning..skönt att städat bort nästan hela julen, ha en skön kväll, kramen

Hanna sa...

Vackra blommor. Själv har jag kommit fram till att jag skall ha julen kvar några dagr till.
kram
Hanna

LjuvligtLantligt sa...

Åhh vad vackra blommor.. ja allt känns så fräscht o fint nu när man fått ut julen.
Vilken härlig dag ni haft.
Kram Git

♥Zink & Vita ting♥ sa...

Vilken härlig dag!
Tycker själv atrt de lediga dagarna rusar förbi både när solen skiner och regnar! *ler*

En go fortsättning till dig du goa!
Kram Mimmi

Ett Vitare Hem sa...

Ska snart pressa ner julgranen i säcken och sen får jag se om jag tar bort stjärnorna och staken idag också sen har julen lämnat vårt hem och även jag springer och flyttar runt på saker ;o)
Ha en härlig dag!
Kram/Lena

Vit som snö sa...

Superfina blommor med sina våriga färger. Visst är det skönt när julen städats ut att fylla på med lite blomster istället:)
Ha en fin dag! Kram Cilla

barbrok sa...

Fina blommor du visar! Härligt då man kan fräscha till det. Skåpet har jag köpt från Vikingland, men man måste ha företag för att handla där. Se deras hemsida www.vikingland.se Jag är återförsäljare hos dem så kan kanske hjälpa dig om du hittar nåt du vill ha.
Kram
Barbro

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Visst är man sugen på lite fräscha blommor nu så här några dagar in på det nya året. Tror nog jag ska köpa mig en buklett tulpaner... Lite krispigt och härligt!
Kram
Marie