tisdag 11 januari 2011


Tjabba!

Tack snälla för att ni tog er tid och kommentera och ge tips om mitt golv! Jag kan nog säga att jag är inte klokare, tyvärr *S*
Ni tycker rätt olika precis som jag, fast flest tycker vitt golv helt klart. Där kommer jag att göra er besvikna dessvärre;) Vitt kommer det inte att bli, vill göra annat än bara dammsuga och torka golv. Jag håller däremot med er att det är väldigt snyggt!!

Ja vi får se vad det blir. Vi har inte kommit längre än till att det ska göras;)


Denna ljuvliga lilla blomma köpte jag sist när jag var iväg i blomsteraffären. Jag tycker den är så söt med sina vita blommor. Blommorna är nästan som bomullstussar.

Nu tror jag bestämt att den här bacillen har gett med sig. Mår riktigt bra nu i eftermiddag:) Så då ska här börjas med både det ena och det andra. Tänk vad sugen man kan bli bara man inte kan göra något några dagar.

Ha en fin kväll och glöm inte bygglov;)

Kram Susanne

13 kommentarer:

bakom berget sa...

Vilken krussidullig liten blomma du har hittat. Jättesöt! Jag håller med dig angående golvet. Visst är det jättefint med vitt golv, men ack vilket jobb att hålla det rent och snyggt.
Det ska i alla fall bli kul att se vad ni bestämmer er för. Nej nej, inte glömmer man bygglov inte!
Kram och ha en fin kväll!
Åsa.

Liza sa...

Näe här blir det heller inga vita golv.. lägger in nya i gammaldags ek istället tycker det bryter snyggt mot allt det ljusa!

Skönt att du känner dig bättre!

Ha en mysig kväll!

Kram Liza

hemma hos lilla mej sa...

Är nog ett klokt beslut att inte måla golvet vitt.Det är ju bara så fint men det finns ju annat som är roligare än att städa.Söt blomma .Vad skoj att du känner dej bättre.Jag ska också kolla på bygglov.Tycker att dom är så himla duktiga.Ha nu en skön kväll.Varm kram Rita ♥

Anonym sa...

Det er ikke lett med farge på gulv.
Så kjekt at du føler deg bedre.
Nydelig plante du har kjøpt, har aldri sett den før.
Ønsker deg en fin tirsdagskveld.
Klem Mio

Rosor och Pioner sa...

Söt blomma men tyvärr har jag ingen tur med de blommorna ( precis just nu tappade jag namnet på den). Håller tummarna för att du lyckas bättre.
Ha det gott
Kram Susanne

Hanna sa...

Så bra att du mår bättre.
Kram
hanna

Viola sa...

Vit golv är ju rena mardrömmen varenda fläck syns ju, däremot gillar jag mitt ljusgrå, är jag helnöjd med, hoppas dagen din varit bra, ha en skön kväll, kram VIOLA

Hem ljuva hem sa...

En sån söt Cyklamen, jag brukar ha några till jul men denna julen ville de inte alls. Men den du köpt är nog ganska ny på marknaden, läste om den i en tidning. Såg att du behövde råd och hjälp med ditt golv, jag hade nog slipat ner den för att få en ny yta och sen laserat den i en mörkbrun färg..passar snyggt till vitt..enligt min smak.
Snart blir det bygglov här också..ha en fin onsdag.
kram Anneli

The Secret Garden sa...

Dök precis in här och läser om ditt val med golvet... Svårt!! jättesvårt!
Men om det var mitt golv så skulle jag nog testa med att grålasera det. Alltstå grått men att låta träådringen lysa igenom. Man måste nog måla ett par gånger, tunt tunt för att inte det guloranga ska lysa igenom. Så skulle jag försöka att göra. Skulle det inte bli bra så skulle jag ta en heltäckande grå färg efteråt.
Men inte ha parkett-färgat. Jag är lite "allergisk" mot det. Då har jag faktiskt hellre en enkel plastmatta, hur knäppt det än låter. Parkett funkar inte för mig i "parkett-färg". Det var mitt tips.

Ha det gott!

Drömmar och Verklighet sa...

Det är supersvår att bestämma sig när det gäller golv. Jag har samma problem i stugan och man vet varken ut eller in :/ Kram Anna

Villa Vinkelhaken sa...

Jättefin blomma! Visst är det en cyklamen!?

Kram Jenny

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

Tack för dina ord, det gjorde mig gott:) Kurerar just nu och är fortfarande rätt mörbultad. Vilken söt blomma, det har jag aldrig sett förut! Håller med dig att vit golv är inte att rekommendera. Livet har annat att ge än att städa golv hela dagarna. Ljusgrått blir lika fint med och bryter upp lite i det vita. Lycka till med att hitta rätt golv, vad du än väljer kommer att bli toppenfint!

Många kramar
Elin.

STENLYCKA sa...

Åhhh.. vad skönt för dig att bacillen har gett med sig.
Vilken gullig liten cyklamen. Vilka vackra blommor.
I kväll skall jag gå på bio och se Änglagård III.
Önskar dig en fin onsdag!
Kram Raina