tisdag 8 mars 2011


Hej!

Här har varit så vårligt idag, energin sprudlar :) Jag vet inte vad ni tycker om the Moniker, oh my god som gick vidare till finalen i lördags. Men en sak är säker, man blir bara så GLAD över att höra den :) Lyssna i inlägget ovan:)

Mina pelargonier har fått komma ur sitt vinteride, hade sparat nio stycken och alla har överlevt, skoj!
Passade även på att ta en massa sticklingar så nu ska det nog bli gott om dom i år:)

Kram Susanne

P.S Tack för era söta kommentarer, blir såå glad! Kul med lite nya som tittar in med, välkomna ! D.S

5 kommentarer:

Vild-rosen sa...

Tittade på melodifestivalen i lördags eller rättare sagt TVn var på, jag satt i soffan och pysslade med annat, vips var programmet slut och jag visste inte ens vem som hade gått vidare ännu mindre hade jag hört någon av låtarna. Fick ringa en vän för att få reda på vem som iaf gick vidare. Roligt att dina pelargoner överlevt allihopa, själv ställde jag mina i växhuset i oktober, glömde bort dem så de lär jag inte kunna väcka till liv.
Ha en fin kväll
Kram Susanne

Källeboda lantliv sa...

ja nu är det vår på gång ..äntligen ..det t.o.m luktade vår på min promenad idag ..häärligt !vad duktig du är som sparat sticklingar ..du har nog gröna fingrar ...jag brukar inte ha det rätta tålamodet för det...melodifestivalen ...jo jag kollade på den ..men det är för många delfinaler nu bara ..men denna låten var ok ..påminner om en annan känd låt , kan ej komma på den bara ..kram jeanette.kallebodalantliv

Lilla hjärtat sa...

Ja visst blir man glad att höra den låten och nu börjar våren närma sig. Jippie!!!
Kram på dig från A-K

Lantligt i smultronbacken sa...

Vad roligt att så många pellisar har överlevt. Jag gillar verkligen när det gröna börjar komma på dem.

Men däremot avskyr jag verkligen den där låten och förstår inte alls hur den kunde gå vidare till Globen. Men smaken är ju som baken och tur är väl det.

Kram Teres

Vita huset 28 sa...

Hej va härligt att alla överlevde. Jag hade bara en i somras o den har också överlevt i min källare i vinter. Blir nog några till i sommar :)
Ha de gott
Kram Camilla