torsdag 24 mars 2011


Hej hopp!

Virrepannan har blivit "normal" igen *S* Skönt att världen har stannat. Här har vi det så skönt, verkligen vår i luften:)

Jag har tre lediga dagar framför mig, ska bli såå skönt, har massor jag vill få gjort och dessutom hoppas jag att det blir härligt väder.

Jag har varit lite dålig på att hitta videkvistar, så jag bad min kollega som bor i skogen kolla efter det. Nästa dag kom hon med en hel drös med kvistar:)


Tack Sanna för dom:)

Dom är bra för man måste inte ha dom i vatten. Sen kan jag tyvärr inte ta in björkris då många i familjen är allergiska. Annars tycker jag det är så fint när dom små musöronen slår ut:)

Jag och barnen har varit iväg i skoaffären i eftermiddags. Inte så kul att gå runt i vinter kängor nu;)
Så här har köpts skor i alla härliga färger och tuffa, coola pojk skor:) Så kul att köpa vår skor, nätta och sköna färger. Piggar upp!

Ha en skön kväll!

Kram Susanne

7 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Susanne!
Vad fint med videkvistar!

Jag är oxå sugen på att handla vårskor nu, är så trött på vinterstövlarna:)

Ha en trevlig helg!

Kraam Jenny

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Det är så mysigt och fint med videkissar!! Hoppas få tag på sådana jag också. :) Ha det gott. :)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Gomorron
Videkvistar är så söta, det ska jag titta efter idag om jag hinner. Och visst är det härligt när man kan sätta på sig vårjackan, vårskor och gå ut i solen.
Ha en skön helg
Kramar
AnnaMaria

Livet på landet sa...

Älskar videung, de gör sig så fint i en vas eller i ett blomarrangemang!

Kram Helena

Hanna sa...

Ha en fin helg.
kram
Hanna

Änglarum sa...

Ja nu vill man slänga av sig vinterstövlar o kängor som man lufsat runt i hela vintern...Det får bli skoköp här med. ;) ha en skön helg! kramiz Jessica

Källeboda lantliv sa...

ja visst är vide söta ..ett klart vårtecken att ta in ...och njuta av ..att köpa vårskor är väl kul ...då vet man att det är vår på riktigt ! ha det gottoch njut av din ledighet nu ..kram jeanette.kallebodalantliv