fredag 4 mars 2011

URK!!!


Hejsan hoppsan, nu är det fredag:))

Jobbat färdigt för veckan, ätit gott och dricker ett glas vitt, mmm allt känns så skönt!!

Oj det var många som blev sugna på shopping i Ullared ;) Ja det är verkligen kul eftersom dom har ALLT! Ibland hittar man inte så mycket i sin stil men så ibland har man tur.

Kul att ni ville vara med i min tävling om toaletthygienen hahahah Någon undrade hur dom kunde mäta detta och dom hade satt in en sensor som kände av, så inga kameror här inte hahah;)
Jo då ska jag tala om för er mina vänner att ni är positiva, ni tror att vi är fräschare en vad vi är, kul att ni är det hahaha men ack så fel ni hade;)
En som visste precis hur äckliga vi är är norskan med bloggen hverdagslivet hon gissade på att det var 40% som TVÄTTADE sig. Alltså är det 60% som INTE gör det!!!!!!!! Fy fan...URK! Bra gissat tjejen!!!

Inte konstigt att man känner sig smutsig om händerna efter en shoppingtur?! Hahaha nog om det äckliga;)

Nu har fynden kommit in i inredningen.....

Nu hoppas jag ni får en skön kväll, för det ska jag ha:)

Kram Susanne

8 kommentarer:

Lilla Lycksta sa...

Härliga fynd du gjort. Kudden är kanonfin i din soffa. Önskar dig en härlig helg.

Kram Camilla

Viola sa...

Håller med ...URK...fina fynd som kom hem till dig, här har det oxå blivit god mat och ett par glas vin...då är det fredag :) ha en skön helg, kram

Lantligt i smultronbacken sa...

Åhh, jag som hade tänkt att gissa på att det är minst över 50% men kände att det var så äckligt att tro det så jag lät bli. Men hualigen så rätt jag hade.

Kram Teres

Vild-rosen sa...

Fy f-n så äckligt, då hoppas jag att restaurangpersonal ingår i de 40%. Så fint det blev med allt det nyinköpta. Ha en fortsatt fin kväll
Kram Susanne

Uttan sa...

Vilka fynd!

Ja tänk att det är så många som inte tvättar sig.
Jag har handsprit i väskan och spritar så fort jag kan när jag är i stan.Ibland tänker jag att jag e larvig men efter den här undersökningen så tycker jag inte det längre.

Kram!

Ett Vitare Hem sa...

Mmm just kundvagnar/korgar har jag lite småskräck för....
Ha en härlig dag!
Kram/Lena

hemma hos lilla mej sa...

MMmm vad mycket fint du har shoppat.Jättefina grejer.Önskar dej en härlig lördag.Varm kram Rita ♥

Lantligt i stan sa...

Vilka underbara fynd du gjort! Superfint! Huu, jag som nästan har bacillskräck! Handspriten är min bästa vän i väskan. Ha en trevlig helg!
Kram Anki