fredag 2 september 2011

God kväll mina vänner!

Titta här så vackert min sommarblomma blommar än! Hmm kommer inte ihåg vad den heter men jag tycker mycket om blå blommor och så rikligt som denna blommat så ska jag helt klart köpa många av dessa nästa sommar:)
Visst är den vacker?
Ja herregud jag testade nya uppgraderingen av blogger men detta blir nog hur konstigt som helst. Ja detta känns mycket märkligt ......

Kram Susanne10 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Underbart med, blommor nu!!!! Njut av fredagskvällen. kram Johanna

Hanna sa...

Jätte vackra blommor.
Kram
HAnna

Lisa sa...

Oj ni gröna fingrars drottningar. Vad vackra blomster ni har. Men nuuu har minsann också mina tatt lite fart precis innan det ska höstas till, ingen ordning alls här. Ha de bäst gumman..

Kram Lisa

Hanne Bente sa...

Smukke blomster du viser.
Ha´en god lørdag.
Knus Hanne Bente ♥♥

Anette sa...

Oj va de blommar ,känns som vissa blommor gör ett sista ryck...
Ja du de där med uppgradering kolla jag på men har inte gjort än hi hi
Kramar Anette

dagdrömmar i vitt sa...

Hej vännen och tusen tack för din hälsning, jag du det blommar i min trädgård också.Så härligt att suga på sommaren lite till.
Ha den skön dag!! <3 nettan

Vild-rosen sa...

Ja, där kan man inte se att hösten är på intåg så fint som det blommar hos dig. De blommorna måste du sitta och prata med varje dag.
Ha en fin lördag
Kram Susanne

Hem ljuva hem sa...

Härligt med vackra blommor även på sensommaren. Har sjäklv en del kvar men några har redan blommat över för denna sommar. Blir så småningom att fixa lite höstigt vid entren, har satt din en fin brunorange Bollkryss och en silvrig snirklig sak. Tyvärr har min kamera lagt av så måste jaga efter en ny så fort som möjlig för nu händer det mycket ute i naturen och lite i mitt hem.
Önskar dig en fortsatt fin helg.
Kram Anneli

Källeboda lantliv sa...

du har tur som har såå vackra blommor kvar ,,mina har nog inte fått tillräckligt med kärlek ...ha en skön kväll ..kram jeanette.kallebodalantliv

Petra-Lantlig Charm sa...

Jag har en likadan blå och den heter Femtunga! Min blommar fortfarande som bara den å är såå fin! Synd att de ska vissna snart å kastas bort :(

Hoppas du har en fin måndag!

Kram Petra