onsdag 25 september 2013

Höstpyntat


 Hej hopp!

Nu har hösten verkligen kommit igång på riktigt. Idag fick jag skrapat rutorna på bilen för första gången och jag tror att jag inte var ensam om det ;) Fast om man bortser från just det momentet så gillar jag hösten. Hög luft, vackra färger ute och mysigt när mörkret börjar komma så man kan tända många ljus och tända brasan.

Dagarna rusar fram för mig (och säkert för er med). Det är mycket som ska hinnas med i mitt liv just nu. Jobba, träna 2-3 dagar i veckan, lång promenader med vovvarna varje dag och så är min pappa inte alls bra så honom vill jag försöka hinna att hälsa på varje dag med.
Dessutom ska ju allt praktiskt hemma hinnas med med. Gubben min håller på att skriva en bok som nu om någon månad ska komma ut ( KUL! )och han har massor med att fixa med den. Så här är det full rulle = kanske inte så konstigt att man är trött ;)

 


Roligt att ändra om lite hemma på hyllor och skåp. Jag kan säga att jag faktiskt längtar efter att få fixa och pyssla till jul hihi.  Ja, nog är man lite galen men någon måste ju vara det med :)

Nu till pappa och sen till träningen!

Wroom Kram  Susanne

5 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Ja så mysigt du gör,kul att höstfixa lite.Du har fullt upp förstår jag,hoppas din pappa blir bättre då..Kram på dej ♥ Gunilla

Änglarna finns sa...

Härliga bilder! Håller med dej om hösten..!! Sen måste nog även jag, vara lite galen! Älskar julen..och väntar på den hela året...fniss!
Hoppas din pappa kryar på sig!
Kram och ha en mysig kväll! /Annika

Rosa i huset i vitt sa...

Så fint du har höstpyntat
...längtar nog lite efter julen
ha en trevlig helg
kram Rosa

Fannyadelina´s sa...

Vad roligt med höstfix! Önskar att jag hade tid att göra det höstfint hemma hos mig!

Källeboda lantliv sa...

Fint ! Kram Jeanette