torsdag 12 september 2013

Skänken

Hej!

Idag har jag haft en riktigt skön och trevlig dag. Jag och min goa vän Barbro åkte iväg på en shopping tur. Vi handlade lite grann och köpte lite höstblommor. Vi avslutade med att äta lunch ute, mycket gott och trevligt!

I somras så berättade jag (som ni säkert har glömt) att jag skulle få en skänk av min granne då hon skulle flytta. Jag sa även att jag självklart skulle visa er den, så det är just vad dagens bilder bjuder på:)

 Ett riktigt bra skåp som det går in mycket i. Det är ju väldigt bra när man har dille på att samla på sig en massa saker ;)

Nu får ni ha det!!

Kramar Susanne

7 kommentarer:

Hanna sa...

så fint.
kram
Hanna

Härliga Livet sa...

Visst är det fint med sådana skåp. Jag har ett liknade som jag oxå målat vitt och jag har även ett lågt sådant som fortfarande är brunt. Som sagt det får plats en hel del i dessa skåp.
Önskar dig en härlig helg.
Kram Pernilla

Rosa i huset i vitt sa...

Det var jättefint jag har ett liknande står på vinden ...har inte bestämt om jag ska ta ner det eller ej
ha en bra helg
kram Rosa

Gamla Posthuset sa...

Superduperskåp. Slukar allt. :)

Önskar dig en fin lördagkväll!
Kraam
Ina

Källeboda lantliv sa...

Den har du lyckats med ! Jättefin ! En personlig skänk som ingen annan har ...det är det bästa! Trevlig helg ! Mysigt du har det förresten ! Kram Jeanette

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken fin skänk! Så fint du har pyntat på den och så mysigt med ljusslingan. Det behövs lite extra belysning nu eftersom det blir mörkt tidigare om kvällarna nu.
Kram,
Regina

Ett Vitare Hem sa...

Så fint!
Ha en riktigt härlig vecka!
Kram/Lena