tisdag 10 september 2013

Uteplatsen


 Hejsan!

Jag har ju inte fått visa er min nya uteplats som jag började med i våras. Den blev precis som jag ville och som jag hade planerat att den skulle bli :)
Vi har suttit där mycket denna sommaren, speciellt på eftermiddagarna då det är skugga där. Tyvärr så tog jag bilderna igår så det blommar inte mycket där längre.

Jag blev så nöjd med att vi lade grus där, både lättskött, snyggt och ja jag älskar det ;)

 Nu blir det snart till att plocka in allt och låta hösten ta vid, men det kommer bli väldigt roligt att ta fram allt till våren igen.

Nu blir det sängen!

Kramar Susanne

10 kommentarer:

Källeboda lantliv sa...

uteplatsen ser ju fin ut !
bilderna från zakynthos var ju underbara ...rena paradiset ..kanske borde man besöka den ön ...har varit på corfu ...kram jeanette

Rosor och ruiner sa...

Vilken fin uteplats ni fått till, det är verkligen fint med grus och sten, och du får till det så fint med lite "pynt" här och var! Och vilken härlig semesterresa ni haft!

Rapport till Vänfors sa...

Men hallå, här är det ju lite ernstvarning (med positiv varning alltså). Såg jättefint ut:)
Kram Annika

Helenas blogg sa...

fint du gjort på uteplatsen=) ser att ni också varit utomlands, vi var till cypern för 2 veckor sen=) isst är havet härligt blått=) vi hade ca 37-38 grader varmt på dagarna och över 30 på nätterna=) lite skönt med svalt väder nu när man kommit hem=) hadé gött/Helena

blockethuset sa...

Jättefint!!!!!
Liten höstkram till dig
Carina

AC Lycka Lion och Levis sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Rosa i huset i vitt sa...

ser jättemysigt ut
kram Rosa

Härliga Livet sa...

Hej !
Så mysigt ute plats du har där.
Ja nu vill man snart plocka undan allt så det blir vår fort igen så man akn njuta ute igen. Men jag älskar hösten så jag klagar inte.
Kram Pernilla

Torpliv sa...

Hej! Så roligt att få läsa dina inlägg igen!
Riktigt fint har ni gjort vid uteplatsen, så snyggt när det är grusat och kantat med sten. Vad är det för växt du har satt som klättrar upp i hörnen på spaljén? Förstår att du trivs bra där och gärna vill att det blir vår snart igen =)
Ha en fin dag!
Kram Petra

Hanna sa...

jätte fin uteplats.
Ha en bra kväll.
Kram
Hanna