tisdag 15 februari 2011


Hej!

Idag har jag hållit på att sortera strumpor i säkert en halvtimme. Inga större problem när det gäller barnen och mig själv.
Dottern har i alla möjliga färger och motiv på= Lätt.
Äldste sonen ska bara ha tubsockar= Lätt.
Andre pojken har olika motiv på sina= Lätt.
Jag själv har också någon liten broderad blomma typ på eller något= Lätt.

MEN så kommer vi till gubben........ Hmm UNDER all kritik!! Han har bara mörkblå, då tänker ni vad lätt, och då säger jag: Så är det inte!
Jo, då är det så att, varenda strumpa är i olika längder, resåren är olika, den mörkblå färgen skiljer sig något från strumpa till strumpa = Totalt hopplöst!

Så varenda gång jag står där och sorterar så tänker jag, att jag kan spara hans strumpor så kan han sortera dom bäst själv;) Men då kommer den där snälla eller snarare dumma JAG fram och tänker: Nä men han kan ju få slippa och jag kan ju göra det, bla, bla bla, svammel och svammel. Så helt plötsligt ändras ilskan på strumporna till att jag blir SÅ trött på mig själv istället!

Ingen annan som har strumpproblem eller blir trött på sig själv ibland? ;)

Min fina "zinkbok" , så bra att gömma små grejer i.

Sen har jag fått tag på en liten skyltdocka på loppis, målade och shabbade lite.

Nu ska jag se på bygglov!

Kram Susanne

10 kommentarer:

Vild-rosen sa...

Känner igen problemet, maken har bara vita och liknande problem som ditt uppstår. Jag gör väl oftast som du, parar ihop dem men det har också hänt när jag varit på ett lite sämre humör att jag tagit allihop och lagt ned dem i hans låda sedan har han fått para ihop själv när han behövt rena strumpor. Så fin din zinkbok är, en bra gömma.
Ha en fin kväll
Kram Susanne

Anonym sa...

Nydelig zinkboks og byste.
Kjenner til det med strømpene ja, her har vi bare ensfargete sorte strømper. Men sort kommer i forskjellige nyanser og det er et ork å sortere dem.
Ønsker deg en fortsatt fin uke.
Klem fra Mio

Vita huset 28 sa...

Jo då känner igen mig. Plockar undan sambons kläder som han kan lägga där han står, typ på köksbordet, bänken, soffan o på golvet här o där. Sen blir jag sur på mig själv för jag gör det ist för o säga åt honom o göra de!!!

Åhh va fin förvaring, kommer den ifrån?
Gillar din skyltdocka oxå.
Kram Camilla

Vit som snö sa...

Söt liten skyltdocka. Jag har Panduros knubbiga smyckes-skyltdockedam som jag shabbat;) Och zinkböckerna är såå fina tycker jag! Har några stycken jag också:)
Sockar jaa...känner igen problemet. Fast här är vi tre tjejer som har nästan samma sockar o motiv o det konstiga är att det alltid saknas sockar, hur kan det alltid bli en hög av udda-sockar...
Ha en fin dag! Kram Cilla

Ett Vitare Hem sa...

Åh jo dessa strumpor.....
Ha en finfin dag!
Kram/Lena

Fredde sa...

Strump-problem, det är du inte ensam om.
Jag har också lätta strumpor men min gubbes strumpor e också hopplösa, såsom du beskriver, resår, längd och tjocklek. Gud..

Snygg skyltdocka i trä som du shabbat på lite.
Gillar skarpt..

Kramen

LjuvligtLantligt sa...

OOOHHHYYEEAAHH, smma problem här med de förban.. strumporna!! Ska enbrat köpa veckodagsstrumpor hädanefter (finns på hm)
:) Kram Git

Lilla Lycksta sa...

Känner igen strumpproblemet (fniss!) Min make tog hand om sina egna strumpor. Vilket resulterade i att en dag tyckte han att strumporna klämde så mycket och de kändes så små. Han hade då tagit mina stödstrumpor som jag brukar ha på jobbet:)
Ha en fin fortsättning på veckan.

Kram Camilla

Hanna sa...

Ha en bra kväll.
Kram
Hanna

Systrarna Virrpannor sa...

Ja det där känner jag igen. Jag har nu tröttnat, så alla strumpor som tillhör min sambo lägger jag bara in i garderoben, och sen får han försöka para ihop dem när han ska ha dem.

Kramar Mia