onsdag 16 februari 2011


Ja då var onsdagen snart gjord med. Det närmar sig helg igen, gött!!
Efter jobbet åkte jag på loppis men hittade verkligen ingenting :( Blir väl bättre lycka nästa gång.
Så jag åkte hem och pysslade istället. Jag har haft en griffeltavla som var ljusgul med en målad gris på i starka färger, inte alls särskilt snygg. Så jag målade den vit såklart och satte dit en söt bild.Blev mycket bättre kan jag meddela:) Tyvärr var jag så ivrig så jag glömde före bilder.

Nu har jag duschat och ätit efter träningen. Det är kul när man märker hur mycket starkare man blir och att man orkar mer. Dom två första gångerna såg man stjärnor nästan och nu tycker jag nästan att det redan börjar bli lite lätt.
Det trista med mig är att jag blir så sugen efteråt. Har hört att många har lättare för att låta bli sötsaker och annat onyttigt när dom tränar. Men jag kan vräka i mig ALLT och blir ändå inte nöjd:(
Någon tips om detta???
Nu håller jag rätt hårt i mig när det gäller onyttigheter men har ändå svårast att stå emot just efter ett gympa pass, så tips tas gärna emot:)

Kram Susanne

11 kommentarer:

Hanna sa...

ha en fin kväll.
kram
hanna

Malin sa...

Hej Vännen!

Du är då så duktig!!! Måste vara roligt att ha kommit i gång med träningen! Här hinns det inte med tillräckligt ofta så ja tycker inte det är värt pengarna. Men ja hoppas på fler kvälls promenader när det börjar att ljusna. Så fin din griffeltavla är, och din lilla provdocka var ju också jäte härlig. Jag hade missat så många av dina inlägg, har varit lite dålig på att ta mig tid för att kika runt det sista. Men jag GLÖMMER INTE AV DIG!!!!!

MÅ SÅ GOTT, KRAMAR Malin

hemma hos lilla mej sa...

Jag tycker att du är bara så himla duktig.Vad du kämpar .......Kanon.Vilken söt griffeltavla bara så söt blev den.Frukter ,fruktsallad kan väl vara gott efter träningen.Jag har just nu noja på apelsiner är ju bara så goa.Ha en skön kväll.Varm kram Rita ♥

Änglarum sa...

Hej! kikade in hos dig.. ! jag själv har nyss börjat blogga! och har fullt upp med att kika runt på alla fina bloggar...kram Jessica

Vild-rosen sa...

Griffeltavlan blev bra. Tyvärr har jag inget bra råd att komma med eftersom jag har en förmåga att stoppa i mig allt som är gott och onyttigt.

Kram Susanne

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad fin griffeltavlan blev!
Ha en riktigt härlig dag!
Kram/Lena

Uttan sa...

Så bra den blev griffeltavlan!!
Fiffigt.
Goda råd kan Jag tyvärr inte ge nu Jag är sååå sugen på allt....nu ska Jag äta semla ;)

Kramar!

Hverdagslivet sa...

Hei hei.
Lenge siden jeg har vært på besøk hos deg nå..har hatt det så travelt de siste 2 ukene, men nå begynner det å lette litt med arbeid. Kjøkkenet er under montering i dag! Jippi, skal bli godt å få hverdagen tilbake:)
Griffeltavlen var knalltøff, du er så kreativ og flink at jeg blir helt missundelig!:))
Ha en flott dag kjære deg!
Klem Anne Karin

Liza sa...

Så fin den blev!

Jag brukar unna mig lite frukt o en liten skål nötter att knapra på till kvällsfikat..!

Kram Liza

Nyanser av vitt sa...

Jättefin griffeltavla. Det fattas något i din kropp när du blir sugen på sött efter träning. Så får jag när jag tränar till långlopp som Vätternrundan då man är ute i 4-5 timmar men inte efter "vanliga pass". Kolla med hälsokosten.
Kram Agneta

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Den blev jättesöt den lilla griffeltavlan! Ja, man får göra om lite när det inte passar...
Kram
Marie