onsdag 23 februari 2011


Hej!

Vad dagarna går fort, nu börjar det i alla fall bli ljusare längre på kvällarna men ändå. Hur hinner alla med allting?
Som idag, jobbar mellan 7-15:30 jag kom hem vid 16, ställde mig vid spisen och lagade middag direkt, efter maten jag helt döds trött, så la mig på kökssoffan och blunda en kvart.
Helt plötsligt var kl 17:30, dukade av och röjde upp, jaha då var klockan 18:30, oj dags att dressa om till träningskläder. Gympa klockan 19-20. Hem och in i duschen, äta kvällsmat och nu sitter jag här och försöker skriva några rader, så går tiden ÄNNU fortare, måste ju snart lägga mig med!


Hur hinner ni med?? Så säger alla att man ska inte stressa, inte göra en massa m.m m.m Men dom säger att det är mycket bra att röra på sig 2-3 dagar i veckan och resterande dagar gå på promenader. Jag håller helt och fullt med, jag mår mycket bättre sen jag har tagit mig i kragen och börjat både träna och äta nyttigare. MEN jag hinner ju inte med något mer än bara jobba, äta och träna.

Jag har ju barn, hundar och ett liv med;)
Fyllt på lite med blommor här hemma, tycker mini saintpaulian är så söt. Jag vet det ska visst vara en tant blomma, men det struntar jag i:) Är väl snart tant med, urk jag blir 40 år i år. Jag tror inte jag har haft ångest över min ålder någon gång innan, men nu börjar jag verkligen bli GAMMAL!!
:((((((((((((((

Tur det dröjer ett antal månader;) Tips mottages hur man ska bearbeta detta hemska;)

Kram Susanne


6 kommentarer:

Vild-rosen sa...

St Paulia är en söt blomma och absolut ingen i tant blomma det är en väldigt söt blomma. Ang. ålder så är det bara en siffra på ett papper och man är inte äldre än man gör sig. Jag tycker du är duktig som tränar och äter sunt, och är övertygad om att du hinner med mycket utöver tränandet och jobbandet, sådant du inte tänker på, allt du gör i farten och som av vana.
Ha en fin kväll Susanne och du...kom ihåg 40 är ingen ålder.
Kram Susanne

Källeboda lantliv sa...

jag känner precis som du ...vart tar dagarna vägen ? och så fryser man såå hemskt ...jag är nog som du ..bara man sticker ut näsan så fryser man in i märgen ...jag vill bara vara inne och ha tjocka kläder på mig och elda....vår tröjorna får vänta ..men det är bra att träna det blir man lite piggare av ..det borde vara fler timmar på ett dygn ...ha det bra trots alla dessa världsliga bekymmer ..hi.hi..kram jeanette.kallebodalantliv

Skogslyckan sa...

Vadå gammal!!! jag är 44 och halvt kremerad!..ler. Jag önskar dygnet hade fler timmar just nu. Men sen är jag min egen och då älskar man varje minut när man får sköta sig själv.
Ha en fin torsdag!
Kram Pia

barbrok sa...

Haha 40!!! Lovar dig det blir bara värre! Vet inte vart tiden sen jag fyllde 40 tagit vägen!? Men en himla massa livserfarenhet har man hunnit samla på sig, lite tuffare har man också blivit, låter sig inte hunsas o styras. Nä, det är nog ganska bra även över 40 och 50 med för den delen.
Kram Barbro

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

40 år! Det är bara en siffra! Glöm inte det!
Det är hur man känner sig som räknas... Mina siffror är ännu större, men jag försöker tänka bort dem.
Och jag håller med dig till fullo om att man ska träna och sova och må bra. Men när sjutton ska man hinna med allt. Jag vet precis vad du menar. Det är inte lätt att få till det...
Kram
Marie

Fröken Fräken sa...

Nej, jag hinner inget heller på veckorna, främst för att jag fortfarande känner mig så trött. Jag hoppas det blir ändring med mer vår och sol! Nu tänker jag bara att okej, då får jag ta det lugnt och vila på kvällarna om det är vad kroppen behöver och sedan pyssla järnet på helgerna.