tisdag 27 mars 2012

Hej hopp!

Man kan ju skriva om annat en vädret här på bloggen men det är svårt när det är som det har varit idag! Vi hade +20, helt otroligt ju!!!! Vi är ju inte ens inne i april månad:) Jag såg flera stycken som gick runt med shorts hahaha, så härligt!

Jag fortsätter med mer ljus inslagna i papper idag;) Det ligger lite här och var här hemma.Jag slutar med en fågel, vit och oskuldsfull;) Ni har väl inte missat all fågelsång som håller på för fullt nu! Nä jag trodde väl det;)
Om solen lyser på torsdag så ska jag gå en promenad till blåsippedalen här i byn. Jag har hört att dom har börjat blomma nu och det vill man inte missa :)

Kram Susanne

8 kommentarer:

bakom berget sa...

Ha en bra fortsättning på veckan!
Kram Åsa.

Ulle sa...

Ljus o oskuldfull precis som Falken, synd att vi inte träffades i lördags.

Änglarna finns sa...

Ja vilket underbart väder...får gärna vara såhär..läänge...!!
Ha en fortsatt mysig kväll!!
Kram Annika

Anonym sa...

Det ar vackert med notpapper, har det just nu runt en del blomkrukor...

Kram Birgitta

Torpliv sa...

Fint med dekorerade ljus och bra att ha ett litet extra lager hemma! Visst är det alldeles underbart nu, det är verkligen svårt att låta bli att skriva om vädret =) Bara att passa på att njuta av dessa härliga dagar!
Kram Petra

Källeboda lantliv sa...

Fint med ljusen tack för tipset ! ja vilka underbara dagar vi har nu ..älskar det ! njut av din dag . KRAM Jeanette.kallebodalantliv

Rapport till Vänfors sa...

Helt underbart Susanne, man tror inte att det är sant...våren är här:)
Kram Annika

Gunillasljusglimtar sa...

Jamen man bara måste nämna vädret när det är såå fint..Inatt varit minus men det är ju bara mars än:)) Ha en bra dag..fina bilder på ljus o fågel! Gunilla