måndag 26 mars 2012

Hej!

Vissa saker man har är man ju mer förtjust i en andra, eller? Jag var på tippen för något år sedan eller två och hittade denna "grej".
Kanske har suttit på någon slags lampa eller nåt?! Men jösses vad jag tycker om den:) Ja antagligen är man helt knäpp men inget att göra åt;)

Ställt en glasskål i så jag kan ha lite fina saker i.Satt ett fint papper runt några ljus och ett snöre på det, fint tycker jag. Nu ska jag försöka att göra mig redo för sängen. Det är svårt nu att komma till ro på kvällarna när man inte vant sig med sommartiden ännu.

Ha det bäst!

Kram Susanne

5 kommentarer:

Ulle sa...

Lustigt Sandra har oxå en sån, vet inte vad det är men visst måste det varit en glasslål i från början. Förstår att du gillar den, ska nog förhandla mig till en jag oxå :-)

Sara sa...

Åh vilken fin "grej"!
Tycker att det finns en hel del roliga saker på soptippen- nu mera får man ju inte plocka ur något på Lusharpan och de andra återvinningsstaionerna... =(
Men i höstas kunde jag inte låta bli, det låg en gammal rostig kundkorg i nät, liggandes väldigt lättåtkomligt och den fick följa med hem ;)
Har en liten överraskning till dig på min blogg som du får gå in och spana ;)
Kram från mig

Vita huset 28 sa...

Hej de va en fin sak. Tänk att nån har slängt den.
Tycker man skulle få plocka de man vill ha på tippen.... Eller iaf få lägga en liten peng som går till nå bra.. Hmmm eller..

Kram Camilla

Änglarum sa...

så roligt med det där lilla! tycker oxå om den ;)) i dag är det grått igen!! vill ha tillbaka solen NUUU! kram Jessica

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Tror att det varit någon form av uppläggningsfat där i, men att det gått sönder. Då kastar dom de som är kvar... men så finns det sådana som du som har turen att hitta en sån fin, och göra om den igen :)
Kram
Marie