tisdag 6 mars 2012

Hejsan!

Använder ni nya eller gamla gränssnittet? Sen jag fick problem med att det inte gick att kommentera på mina inlägg så gick jag över till det nya gränssnittet.
Det är skönt när man ska lägga in många bilder då man kan ladda ner alla på samma gång. Fast ofta så får jag problem med att bilderna inte vill läggas i själva inlägget. Utan då brukar jag få gå över till det gamla gränssnittet och göra mitt inlägg och sen gå över till det nya för att redigera så ni kan kommentera. Mycket märklig procedur :( Har ni samma problem med det nya att det inte alltid vill gå vidare med bilderna till själva inlägget?

I morse var jag på promenad med jyckarna, vi gick till en äng så jag kunde släppa dom( en kohage). Där var inte så lätt att gå då korna hade gått i höstas och trampat ner. Men jösses vad hundarna sprang omkring. Hur tror ni dom såg ut sen?

Japp det fick bli duschen;) Men kul hade dom och skön promenad fick jag;)

Nu blir det kvällsjobb här, men ni som är lediga får ha en skön dag och kväll!

Kram Susanne

12 kommentarer:

Linnebo -Mia sa...

Använder det gamla... funkar bra. Testar jag nåt nytt och det strular går jag direkt tillbaks till det gamla haha.
Härligt för hundrna att få springa av sig =)
Kram Mia

Jenny sa...

Hej Susanne,
Jag använder fortfarande det gamla..funkar bra peppar peppar:)

Det låter som hundarna hade det ritkigt roligt där i kohagen:)

Kraam Jenny

barbrok sa...

Hm, låter krångligt tillvägagångssätt. Tur man inte har en aning om ens vad ett gränssnitt är och att det verkar funka ändå!
Kram

Änglarna finns sa...

Önskar dej också en mysig kväll..trots jobb!!
Kram Annika

Anneli sa...

Jag kör på som jag alltid gjort, det funkar, tack och lov!

Kämpa på med jobbet ikväll,
Kram Anneli.

Härliga Livet sa...

Halloj !

Jag kör det gamla och det har ALDRIG krånglat för mig. peppar peppar.
Mysigt med promenad med hundarna. Ha en skön kväll trots jobb.
Kram Pernilla♥

Anonym sa...

Så fort det krånglar här, så ringer jag sonen... han bara suckar och säger... men morsan, det här klarar ju en treåring... jag bara ler och så hjälper han mig.

Härligt att få vara på en äng, när man har mycket spring i benen.

Kram Birgitta

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jag använder det gamla. När jag ändrade "förra omgången" så tog det ett tag innan jag fick ordning på hur jag skulle göra, därför tycker jag det fungerar bra nu, det går fort att lägga in bilder och skriva text utan en massa krångel. Det verkar lite komplicerat att får gå fram och tillbaka mellan versionerna.

Fin väckarklocka du har hänger i hyllan.

Ha en bra jobbkväll!
Kram,
Regina

Källeboda lantliv sa...

Hej vännen .. Ja du detta med data inställningar ?? Jag ringer dottern min .. Är kass på det själv ... Hoppas du känner dig lite bättre .. Men det tar tid .. Va bra att du gått ner i tjänst .., det kommer jag med att göra .. Ska snart jobba 75 procent .. Stannar nog vid det .. Jobbar nu halvtid känns kanonbra .. Har fått ta sin tid. .. Men jag måste lyssna på kroppen ibland .. Då är det vila .. Jag har kommit igång med träningen .. Det ger mig massor av glädje och energi .. Hoppas det blir bättre för dig med ., kramar Jeanette. Kallebodalantliv

Änglarum sa...

Hej! trist när det krånglar ;( ha det gott! kram Jessica

Rosor och ruiner sa...

Jag har det gamla, och det funkar bra, *peppar, peppar*

Photo by Maria sa...

Problem med att lägga in bilder har jag med ofta, men försöker jag flera ggr så brukar det till slut funka.. men tråkigt när det inte funkar på en gång..

Kram Mia