lördag 30 oktober 2010

Behöver er hjälp igen:)


Hejsan!

Nu har jag varit ute i skogen och plockat mossa, kottar m.m Letat efter kudd mossa men är väldigt tveksam om det är rätt sort jag har hittat. Pysslat lite med det men ska fortsätta imorgon också.

Jo nu är det så att jag skulle gärna vilja ha lite tips och ideer från er. Ni är ju så kreaktiva och duktiga där ute. Jag kom över denna broderade sak för ett bra tag sedan, tänkte göra något av den, men då är frågan VAD???


Den mäter 25cm så är inte jätte stor. Jag var inne på att sy en kudde och kanske sätta på den men tycker väl det är så där bra. Så kom gärna med massor av förslag:)

Nu blir det lördags mys!!

Kram Susanne

10 kommentarer:

Vildrosen sa...

Varför inte en tavla...
Ha en skön lördagkväll
Kramen

Lantligt i smultronbacken sa...

Jag skulle nog rama in den med en tjock vit ram. Den var lite för liten för att sy kudde av.

Ja, du gissade rätt hos mig. Det blir en mössa, en pippimössa till pippikoftorna rättare sagt:)

Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Härligt att vara i skogen. Här blev det staden och shopping istället. Ska bli kul att se vad du gör av den. Kan bara komma på tavla o kudde som det redan är skrivet om.
Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram Ullis

Lilla Lycksta sa...

Jag håller med de andra skulle göra sig bra som tavla i en vacker ram. Ha det gott!
Kram Camilla

Skogslyckan sa...

Tack för din gulliga kommentar på min blogg. Blir så glad när nya tittar in och lämnar ett litet avtryck. Det gjorde ju att jag hittade dig! Nu kommer jag med en heltokig idé, vet ju inte hur sykunnig du är. Jag hade sytt mig en tunika utav ett gammalt lakan, gärna med knypplade spetsar, och sytt fat detta på magen. Kan riktigt se det framför mig till jul..ja ja jag är lite galen...ler. Ha en fin söndag!
Kram Pia

Ett Vitare Hem sa...

Jag hade nog satt den på ett större tyg och gjort en kudde ;o)
Ha en riktigt fin dag!
Kramis/LenaS

Vit som snö sa...

Godmorgon. Det var ett sött broderat tygstycke. Jag skulle kanske rama in den i en shabbad ram... eller så sy fast den på en tygväska... men det finns ju massor av användningar för en sån fin sak!
Ha en mysig dag! Kram Cilla

Jasminen på landet och mina ps alster sa...

Kudde överdelen på en kudde skulle bli fint.

STENLYCKA sa...

Hejsan!
Tack snälla du för välkommen hem hälsningen. Vi har haft det skönt men det är allt roligt att komma hem igen. Nu skall jag ut i trädgården och ta hand om alla löv som ramlat ned.
Önskar dig en skön söndag!
Raina

hemma hos lilla mej sa...

Jag skulle nog göra en tavla med en stor vit ram.Tror jag skulle bli kanonfint!!!!Önskar dej en skön söndag rara du .Kram Rita ♥