tisdag 5 oktober 2010

Hej!

Idag på jobbet så skulle jag gå en promenad med en brukare. Han går på bra och vi gick in i skogen. Mannen är dement men kan sin skog både innan och utan:) Vi gick och vi gick, mycket trevligt och vackert väder var det.
Tyvärr så kom det fullt med älgloppor, det var så äckligt och jag fick nästan panik :( Det krälade både högt och lågt....urk!

När jag var i Borås igår så gick jag in på Rusta, där fick jag syn på denna tapeten.


Så fräck, inte ska jag ha den som tapet men köpte en rulle till pyssel. Kanske göra en canvas tavla, tänk en helt vit vägg och en stor tavla med denna tapeten på. Snyggt!

Nu ska jag klä om och dra iväg på bugg kurs! Ska bli så kul:))))

Kram Susanne

6 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Älgloppor?? Har jag aldrig hört talas om, men jag ska nog vara glad över att jag inte träffat på dem... Såg ckså den tapeten, bra till pyssel, kanske lite mycket för en hel vägg ;-D

hemma hos lilla mej sa...

Usch ag läskigt älgloppor!!!!!!Har jag aldrig hört talas om.Vad läcker tapet.Kanon.Ha det å kul på buggen.ha en skön kväll gulliga du Kram Rita ♥

Ett Vitare Hem sa...

Åh de är så läskiga påminner så om fästingar, urk....
Ha en finfin kväll!
Kramis/LenaS

Vildrosen sa...

Vi kallar dem för älgflugor och de är så äckliga , massor av dem när man är ute i skogen, usch. Häftig tapet till pyssel, ett helt rum vet jag inte om jag skulle vilja ha av den.
Kramen

JASMINEN PÅ LANDET sa...

De är äckliga de där älglopporna och riktigt svåra att ta död på tycker jag.
Ja canvas tavla på en enfärgad vägg är nog inte helt fel.

Malin sa...

Hej Vännen!

Kul tapet! Själv har jag nyss tapetserat inne i ett skåp i tvättstugan för att pigga upp lite. Tror säkert du får till något kul med din tidning ;-)

Du hade gärna fått hänga med på upptäkar färd i bröthögarna ;-) Älglopporna är sååå läskiga, suger sig liksom fast URK....

Kram på Dig!
Malin