måndag 11 oktober 2010


God kväll!

För ett tag sedan kom jag över ett fönster för en billig penning, jag tyckte det var lite skoj att det inte såg ut som dom andra jag har. Fast problemet är att det är rätt så stort*S* Vet liksom inte riktigt vad jag ska ha det..... någon ide??? hahaha
Jaja nu står det på altanen så länge, där får det stå tills jag vet, och damma av sig lite;)Sen har jag köpt mig ett par konsoler i gjutjärn, det gick inte att motstå dom, ja jag vet att jag är hopplös men men man lever ju bara en gång ju:)))


Jag tänkte sätta dom i dörr öppningen som prydnad, jag har sett det hos flera av er bloggare och tänkte sno ide`n ;)

Ja annars tycker väl jag att det är sådär lagom kul att det är måndag och man har en lång vecka framför sig, men det är bara till att gilla läget antar jag?!
Hoppas er dag har varit ok och att kvällen blir trevlig:)

Kram Susanne

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hej:) vad roligt att du vill vara med och tävla:) till höger på sidan så står det :prenumerera här och anmäl mig så tryck där om du vill:)
vill vackra saker på bilderna. Det är lite roligt för det finns 2 saker som jag letat på loppisar hela sommaren och det är konsolller och ett stort fönster,
hihi! ha en mysig kväll.
Kram Linda

Jenny sa...

Hej Susanne!
Vilket fint gammalt fönster! Ska bli kul att se vad du gör med det:)

Ha en trevlig kväll du oxå, själv ska jag kolla på Ullared om en liten stund, kan inte låta bli att kika på det programmet, hihi!

Kraam Jenny

Lantliv i Norregård sa...

Hej!!
Fönstret är så vackert som det är, häng det på väggen eller ställ det på en skänk!!!

Kram Malin

Kraxpelax sa...

Moderskeppet

Yves Bonnefoy, Nobelpriskandidat

Vildrosen sa...

Snyggt fönster, har likadant fast av lite mindre storlek, har ett par som jag satt spegelglas i. Jag och jag det lät ju bra...en väninnas man har har hittat fönstret och gjort iordning det åt mig, lämnat in det för glasning fick jag göra själv. Det ligger i risk zonen för att bli vitmålat nu vilket väninnan hade gjort med sitt och det blev skitsnyggt.
Snygga konsoler, spännande att se vad du hittar på med både dem och spegeln.
Kramen

Nyanser av vitt sa...

Hej
Fönstret är jättefint. Sätt upp det på väggen eller ställ det på en stor skänk bakom övriga attiraljer. Jag har ett fönster på väggen med lite dekorationer i men det saknar glas så då kan man göra så.
Kram Agneta

Förgätmigej ♥ sa...

Härliga saker.:-) Kram Stina

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Vilket underbart fönster.
I fall du mot all förmodan inte hitta en lösning
sälj det till mig FNISS ;O)
Nä skämt o sidan.
Fönstret är fantastiskt, jag hade använt det som rumsdelare och monterad det ovanpå en lägre hylla
Sedan kan man ha vid längsta sidan ett drapperi av matchande tyg......idéerna bara sprudlar och virvlar i mitt huvud när jag ser sådana fina saker ;O) ha en fin höstdag, Petra B.

Ett Vitare Hem sa...

Vilket vackert fönster, ställ det mot nån väg på nån möbel kanske ;o) och konsoller i dörröppningen blir så himla snyggt har det i flera dörröppningar här hemma och de konsoller du hittat är så fina!!
Ha en underbar eftermiddag!
Kram/LenaS