måndag 4 oktober 2010


Hejsan!

Idag har jag varit ledig men hade en tid till ortopedtekniska med min son. Han har haft ont i höft och knän ett tag och han är väldigt plattfotad.
Så det blev till att göra inlägg till skorna. Nu hoppas jag att detta ska hjälpa så han kan ut och springa igen:)

Efter det besöket så kollade vi lite i affärer, blev inget särskilt köpt men lite vit färg och en tapetrulle blev det. Tapeten ska jag ha till pyssel......

Härom veckan var jag och Babsan i en nyöppnad affär långt inne i skogen. Där hittade jag denna, hade tänkt ha den i köket men hade ingen bra plats, så den får hänga här i vardagsrummet så länge med lite torkade blommor.Rostig och ser gammal ut, men är helt ny:)

Kram Susanne

6 kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Håller tummarna för att sonen ska slippa ha ont och vilken läcker hängare du köpte!
Ha en finfin kväll!
Kramis/LenaS

Förgätmigej ♥ sa...

Men vad häftigt det låter med en affär inne i skogen.:-) Kram Stina

Malin sa...

Hej!

Skönt att vara ledig, det har ju varit så gott väder i dag med. I alla fall här hos oss.
Hoppas att inläggen hjälper sonen! Det är inte roligt när barnen har ont och är dåliga. Nästa vecka skall vi med mellan killen till drotning Silvias barnsjukhus i Göteborg och utreda han feber som kommer allt som oftast.Hoppas att dom hittar någon förklaring där annars vet jag inte vad vi gör.... Sliter av sig håret skulle jag tro. Ett sådant fint köp du gjort föresten, påminner mig om ett sådant där ställ för koppar som jag skulle vilja ha.

Kram och ha det så gott!
Malin

hemma hos lilla mej sa...

Hoppas att inläggen hjälper din son.Inte skoj när barnen har ont.Vad härligt det lät med en butik långt inne i skogen.Härlig hängare du köpte.Önskar dej en skön kväll gulliga du Kram Rita ♥

Hannis sa...

Hoppas verkligen att det hjälper sonen så han kan vara med och springa och skutta och må bra utan värk!

Tjusig prydnad!Gillar rostigt jag.

Nu, dags att jobba=))
Kram Hannis

Vildrosen sa...

Hoppas sonen är hjälpt nu så han kan ut och springa igen.
Meeeen vilken fin krona du köpt...mysigt med affär uti skogen och så konstigt ...jag bor uti skogen (nästan), finns en granne, men inte finns här någon så mysig affär och inte någon annan heller för den delen.
Ha en jättebra dag
Kramen