tisdag 11 maj 2010

Behöver er hjälp!!!!

Hejsan!!

Tack snälla för era snälla kommentarer och ni är såå goa!!!!! Jag var i väg och sprang in och ut i hundra affärer känns det som *S* Gud vad trött man blir!!
Vi hade super trevligt jag och Barbro :) Åt lunch ute och bara hade oss själva att tänka på!

Tyvärr hade jag otur idag:( Jag hade bestämt mig för att köpa mig en ny vårjacka, när jag väl hittade 2 jag ville ha, så fanns dom inte i min storlek....suck.
Sen hade jag spanat in några nya muggar som jag också hade tänkt att köpa, jaha då var dom slut:(
Provade lite kläder också, men hjäääälp såg ut som en BIFF TOMAT, ingen ide att ens försöka se snygg ut *S* Det får väl bli nästa projekt, att gå ner i vikt, men det tar jag efter sommaren. Trist liv man får leva:( Inga cigg och dessutom inte äta vad man vill......Grrr...... men SUND lär jag bli!!!!

Så det blir inga bilder från min shopping idag:(

Däremot när jag var på loppis senast så köpte jag detta bordet.


Men nu vill jag ha eran hjälp!!!
Jag ska såklart måla det vitt, men vad måste jag göra för förarbete??? Det är ju lackat. Måste slipa bort all lack först eller?
Tacksam om jag får massor av tips :)))))

Ha nu en skön kväll ♥

Kram Susanne

5 kommentarer:

Hem ljuva hem sa...

Grattis till ditt nya fina bord. Jag köpte ett liknande förra sommaren och slipade det med sandpapper, spacklade då det hade gått av bitar av faneret. Sedan målade jag det 3 ggr, det håller ännu så det räckte att sandpappra för at förgen ska fästa.
Lyck till med ditt bord.
Kram Anneli

Anonym sa...

Hej Susanne,
Hoppas allt är bra med dig. Är allt här och läser din fina blogg. Ang. ditt bord så instämmer jag med föregående talare och med tanke på att jag haft lackanläggning, det räcker om du sandpapprar bordet för att få en fäst yta. En fråga till dig... har fått gamla svart vita porträttkort, vill nu göra en tavla av dessa...hur göra för att få bäst effekt av dessa? Du har ju så många härliga ideer så du kanske har något tips. Svara gärna i kommentar här så kommer jag tillbaka och läser. Ha en jättebra helg.
Kramar Susanne/Manitou

Vita Falkens Lantliv sa...

Hej Susanne!!
Kul att du tittade in:) Saknar dig!! Ja du, det var inte så lätt med uppdraget jag fick *S* Hade du tänkt göra en tavla med många porträtt bilder i samma tavla??
Om du bara ska ha en bild, så är det väldigt fint med ett gammalt ark bakom fotot, tex, noter, fin text från en gammal bibel tex. Sen tycker jag det är väldigt vackert bara att ha det i en gammal oval ram, så som dom alltid hade det förr. Sen kan du ju göra massa annat fint med porträtt, sätta på locket till en ask, göra tags, sätta det på en strut. Ja det finns mycket:)
Usch, va detta verkligen till någon hjälp??
Ha det så bra!! Hoppas vi ses snart igen:)
Kram Susanne

Anonym sa...

Tack för tipsen, ideén med noter bakom blir nog den jag tar...har faktiskt köpt ark med gamla noter på loppis efter att ha sett det hos dig :-)). Nu skall jag bara iväg på loppis och leta ram/ramar.
Vi hörs.
Kram Susanne

Anonym sa...

Fint bord det där!!!