lördag 1 maj 2010

Maj, maj måne....


Hallojsan!!!!

Hoppas Valborgsmässoafton var bra för er! Själv åt jag middag med Kungen och satt och småpratade lite med prinsen*S*

I dag gick jag upp tidigt, satte klockan på halv åtta. Jag skulle iväg på loppis :) Den startade redan klockan åtta, usch så tidigt! Jag var där vid nio tiden, men ångrade mig. Där hade man då verkligen kunnat gjort fynd!!! Men men det får bli nästa år;) Jag fick tag i lite grann fynd, trevligt!!!
Visar er en annan dag.
Min äldste son har en flickvän och har haft ihop det med henne i snart ett och ett halvt år. En super gullig tjej på alla vis:) Hon är häst tokig och har egen häst, så idag åkte jag och min dotter med henne till stallet. Åhhh snacka om att jag fick gamla härliga minnen sen jag var en stallflicka. Vi borstade och grejade för fullt. Sen var det dags med en liten ridtur:) Först när jag hoppade på så tänkte jag HJÄÄÄÄLP!!! Men sen blev jag snabbt varm i kläderna och ville inte gå av*S* Ja idag har verkligen varit en rolig dag!!!

Här är vi:) Mor och dotter som försöker se proffsiga ut på ryggen*S*

Sen är det då exakt en månad sen jag slutade röka idag då! Tror ni inte att denna gulliga tjej ( sonens flickvän) dessutom går och köper en present till mig också!!!

Kolla här!!!!!!!!
Hon har då förstått precis vad jag gillar!!!!!!!!!!!! Ni förstår väl att jag blev glad?? Så omtänksamt och gulligt, jag blir alldeles rörd!

Nu är vi inne i Maj månad, åhh så härligt! Nu går det åt rätt håll mer och mer.....underbart!

Kram Susanne

3 kommentarer:

Lauras gård sa...

VAd härligt med en ridtur i vår vädret! Kanske tar du upp ridandet igen? Det är ju en härlig motionsform. Vad snällt att komma med en present när du är så duktig med att låta bli att röka. Kram Stina

Viola sa...

Vad roligt att du vill vara med på min utlottning, nu håller jag tummarna för dig, kram VIOLAN

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tack för hälsningen. Och grattis så duktig du är som slutat röka, du var värd den fina krukan. Jättegulligt av sonens flickvän. Och jag tycker ni ser jättevana ut i sadeln, förstår att ni hade kul.
Ha en fin vecka
Kramar
AnnaMaria