tisdag 25 maj 2010


Hoppsan hejsan!

Herregud vad jag längtar efter semestern. Både kroppen och knoppen är helt slut, och motivationen står på noll. Jag VILL vara ledig NU!!!!!
Känner ni likadant ?? Tyvärr så får jag vänta till slutet av juli innan jag blir ledig, känns som evigheter just nu. Men jag vet att det går rätt fort trots allt :)

I helgen var jag på loppis här i byn. Vi fick inte tag på så mycket men fick i alla fall tag på en socker låda som jag har sökt efter ett tag:) Fick ge 50 kr för den.
Fick även köpt en hängare för 40 kr.
Nu ska jag och dottern göra negerbollar, gotte tarmen skriker här på oss allihopa*S*

Kramelikram Susanne

8 kommentarer:

Hem ljuva hem sa...

Då gjorde du ett fynd när du fick sockerlåsan så billigt, de brukar vara ganska dyra annars. Ibland har man tur, jag ska kolla in på min favoritloppis i morgon..får se om det blir några fynd där.
Ha en fin kväll.
kram Anneli

hemma hos lilla mej sa...

Vilket fynd och jag bara Älskar sockerlådor.Kul när man kan fynda.Vad gott med chokladbollar.Önskar dej en fin kväll.Kram Rita ♥

Lauras gård sa...

Hängaren var kanonfin och lådor kan man ju aldrig få för många av... speciellt inte då det är fin text på:) Aja baja! Chokladbollar heter det ju numera. Men de smakar lika bra som förr... Kram Stina

Huset vid ån sa...

Vilka fina fynd du gjort, trälådan var superfin....Må så gott! Kram Therese

Fröken Fräken sa...

Jag vill också ha en sådan knoppbräda! Men de verkar vara helt okända häruppe, jag har plöjt mängder med loppisar utan att hitta en endaste en! Semestern hägrar för mig med, börjar efter midsommar redan... underbart!

Vita drömmar och choklad sa...

Underbara fynd! Köper de gärna av dig ;)

Konstigt att du inte kommer in på "nya" bloggen. Andra med firefox har meddelat att de nu kan se "nya" bloggen men inte den gamla!

Kram Milla

Vita drömmar och choklad sa...

Ps.
Nya bloggen stavas med O istället för OCH mellan drömmar-choklad.
Kramis

Inspiration i vitt sa...

vilka fantastisk billiga och fina fynd du gjort.Tack för att du ville vara med i min tävling, ha en fortsatt härlig vecka och kram på dig/Ingela.