lördag 8 maj 2010

Min dröm

Burr.......

Vad här är kallt och regnigt idag, så trist väder:( Jag hade lätt kunnat ta en resa långt bort och få både sol och värme!!
Jag har köpt mig ett olivträd och drömmarna går till Grekland. Suck vad jag älskar det landet.
Det är nu 19 år sedan jag var där :( Åhh vad jag vill dit igen, får väl vänta i 5-10 år till, då barnen är stora och inte vill åka med. Vi har tyvärr inte råd att åka hela familjen :(
Eller hur gör ni?? Åker ni hela familjen, eller åker bara du och din respektive?? Det hade varit väldigt mysigt att åkt själva men samtidigt så vet jag ju att barnen så gärna också hade velat åkt med.

Ja ja nog om det, drömmar ska man ju ha:)

Tillbaka till olivträdet *S* Har ni känt hur gott blommorna luktar? Det hade jag ingen aning om faktiskt.

Önskar er en trevlig lördag, själv ska jag tillbaka till jobbet!

Kram Susanne

11 kommentarer:

Lauras gård sa...

Vi ska åka till Grekland efter sommaren hela familjen, men det kostar ju tyvärr en mindre förmögenhet. Det blir ju inte utlandsresor varje år. Man får vara hemma i Sverige och spara vissa år. Kram Stina

Cilla - Vit som snö sa...

Precis idag köpte jag mej ett nytt olivträd som jag tänker lyckas bättre med än det förra!
Det är helt klart dyrt att resa 4 stycken och det blir betydligt mer sällan än före barnen kom. Jag hoppas det blir mer sen igen när dom flugit ur boet;)
Ha en mysig kväll! Kram Cilla

Huset vid ån sa...

Åhh, Vilket fint olivträd du har köpt dig....Vi har rest en del, men vi har ju "bara" 1 barn, men visst kostar det en hel del....Hoppas att du får komma tillbaka till Grekland snart, för där är det ljuvligt! Kram Therese

LenaS sa...

Inte heller här har jag kunnat resa iväg med mina barn, däremot har min mamma tagit med sig barnen ett och ett och åkt och sen har de ibland kunnat få åka med kompisar osv och då har familjen lagt ihop. Åh är så sugen på ett olivträd, men jag är urkass på att få mina blommor över huvudtaget att överleva....
Ha en finfin kväll!
Kramis/LenaS

Lantligt i stan sa...

Vilket fint olivträd! Skulle vilja ha ett sådant jag med, men är dom lite svårskötta? Vackra är dom i alla fall. Visst skulle det vara härligt att åka till Grekland, men vi får nöja oss med en Stockholmsweekend i sommar. Prioriterar huset just nu.
Kram Anki

Vita verandan sa...

Hej!
tack för dina ord om verandan, blir så glad!
Ja du en Greklandsresa vore inte fel nu..vi brukar åka varje år faktiskt. Men i år har vi inte bokat då det har blivit dyrare. Vi brukar åka skolstartveckan, då är priserna sååå mycket billigare. Titta på det får ni se. Men barnen måste ju få ledigt då förstås. Olivträd vill jag också ha ett. Mina brukar tyvärr dö:)
Kram Anna

Lilla Lycksta sa...

Åh vilket fint olivträd. Jag förstår din längtan till Grekland, det är något visst med atmosfären där. Vi har rest dit en del, men vi har ett barn. Det kostar tyvärr en förmögenhet om man har fler barn. Önskar dig en fin söndag.
Kram Camilla

Lauras gård sa...

Vet inte vad jag ska säga om Annas bok. Jag hade tänkt mig den annorlunda. Men den var helt ok. Några riktiga godbitar och tips man kan ha nytta av och många fina bilder så klart. Du skulle nog säkert gilla den! Den får ligga framme så jag kan bläddra igenom den flera gånger nu i veckan. Man hittar säkert fler och fler godbitar då man läser den igen. Kramis Stina

Lilla hjärtat sa...

Hej! Min lilla vovve är av rasen: Bolognese en riktig familjehund!
Så fint olivträd! Jag älskar också Grekland! Visst blir det dyrt att åka hela familjen, det blir en hel förmögenhet. Jag och min man ska åka själva i sommar till Kefalonia. Jag längtar så! Barnen får vara hemma, det är viktigt med vuxentid tillsammans också.Deras tid kommer....Vi ska åka en sväng med barnen till Lysekil.
Ha det gott
Kram A-K

Cilla sa...

Jag stod och fingrade på ett olivträd härmomdagen & ångrar mig nu lite... Hmm
Dom är ljuvliga..
Håller med dig ang utlandssem, vansinnigt med pengar & jag kan tycka att jag lägger hellre pengarna på 3-4 kort resor & kan resa med hela familjen än en utan barnen..
Men absolut hade det varit mysigt :0)
Men å andra sidan så går ju tiden så hysteriskt fort att snart sitter vi på flyget och våra vuxna barn é hemma ;0)
Ha det bäst rara vän!!
Kramen från mig / Cilla

Lilla Kullan ♥ sa...

Men vilket härligt träd alltså.:-) Kram Stina